Ukrainian Calgary
-
Доброго дня Дуже великий шанс того що ви не встигнете на ваш наступний рейс, все залежиться від дня та часу у який ви прибуваєте у аеропорт. Інколи може хватити 2-х годин інколи люди чекають 8-10 годин, нам шкода але нажаль точно ніхто вам не зможе відповісти, у кожного різні ситуації були. За можливості рекомендували вам змінити білети або приготовитися до того що ви не попадете на свій наступний рейс.
-
-
Та задолбали,робіть срач у приватних повідомленях
-
Людина там чітко в обяві написала Простими словами Що якщо хто не знає англійську або боїться може звернутись і вона допоможе Ні про гроші Ні про що мова не була Таких пропозицій сотні Може на мене теж потрібна якась бумага? Бо я часто людям підказую де що і як я оформляла Можливо це теж нелегально ? Вам потрібно з цим йти у фейсбук
-
🤦♂️ що вам у слові волонтери не зрозуміло? Ми ніколи нікому не оголошували свою причетність до автомобільної асоціації, і не просили ніякої інформації надавати нам у приватні повідомлення, просимо вас дотримуватися субординації у діалозі. Якщо у вас є якійсь питання щодо діяльності волонтерів чи невідповідності інформації ми можемо вам надати контакти із власником компанії на яку ми працюємо. Оновлення щодо скорочення терміну, тільки що з гарячої лінії реєстраційного офісу отримали підтвердження щодо скорочення терміну від моменту отримання class 7 до дорожнього тесту class 5 GDL у вигляді 9 місяців з моменту отримання першого водійського посвідчення. Будь яку наступну інформацію просимо уточнити у приватних повідомленнях та не розводити балаган у групі. Гарного вам дня