Ukrainian Calgary
-
Написав у приватні повідомлення
-
Ищу подработку на суботу и воскресенье, интересует любая работа
-
Leslie Jacobs надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7117
-
Привіт Українська комюніті! Якщо є можливість прошу помогти, разом ми сила. Дякую
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації..
-
Саша надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7126
-
Хтось збирається їхати в гори в цю неділю ?
-
Ребят ,какие есть группы в Калгари в телеграмме чаты с рекламой ?
-
Всім привіт. Порекомендуйте, будь ласка, стоматологію, де добре роблять коронки, але не за мільйони. Потрібно зробити 3 шт, моя клініка назвала ціну 2200/шт. Маю надію найти щось більш демократичне 😀 Або, може є якійсь програми які частково можуть допомогти з фінансуванням, то це якийсь жах. Дякую.
-
Ryan Palmer надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7138
-
Марина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7144