Ukrainian Calgary
-
Хочете побачити, як ваша дитина стає впевненіше в навчанні? У нас ви отримаєте безкоштовний пробний урок з будь-якого предмета на вибір. Це чудова можливість пройти тему або оцінити рівень знань вашої дитини. Наші предмети: 📚 Українська мова і література 📚 Математика (алгебра та геометрія) 📚 Історія України та всесвітня історія 📚 Англійська та Німецька мови 📚 Хімія 📚 Фізика 📚 Біологія 📚 Географія Записуйтесь вже сьогодні! Пишіть в особисті повідомлення ⬇️
-
Всім привіт! Чи є тут ті, хто відправляв основну масу своїх речей поштою (морем) з Європи, а з собою брав лише найнеобхідніше у валізі? Скажіть, будь ласка, якою доставкою ви користувалися, як довго була доставка, скільки це коштує, у що упаковували (коробки/сумки)? Може якісь нюанси були? Поділіться будь ласка!!
-
Ксюша надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7231
-
Хтось може підказати людину яка робить інспекцію авто, будь-ласка ?
-
Підкажіть будь ласка чи обовʼязково робити інспекцію машини перед тим як купувати страховку і номера в реджестрі?
-
це ж також страхова компанія може запитати інспекцію авто ?
-
дякую
-
дякую
-
Привіт, чи продовжував хтось закордонний паспорт, або може виробляв другий? Я вже кілька днів не можу додзвонитися в українські консульства ( в Едмонтоні та Торонто ) також пишу їм листи на email та всеодно безрезультатно. Якщо хтось, щось знає про цей процес - будь ласка підкажіть :)
-
А зачем им писать или звонить, если на сайтах консульств всё предельно понятно расписано) если вам продлить паспорт, то приходите не более чем за два месяца по живой очереди в определенные часы приёма (расписание на сайте консульства) Ссылка на слоты тоже есть на сайте консульства в разделе про оформление паспорта