Ukrainian Calgary
-
Добрий день , шукаю роботу на кухні , маю два роки канадського досвіду в ресторанах працювати вмію на любому процесі , можеш у когось де ви працюєте шукають робітників зараз , або ви випадково знаєте такі місця напишіть будь ласка в приватні , буду дуже вдячний
-
Всем добрый день В компанию требуются плиточники (только с опытом работы !!!) Не помощники Не энтузиасты Не подсобники Работа официальная на PR ! Работа от выработки Требования : наличие своего инструмента , транспорт (это важно) Английский не важен Желательно молодые , крепкие и быстрые ребята ЗП очень достойная Если у вас есть опыт в Европе , научим канадским технологиям , это не проблема Пишите пожалуйста мне
-
Всем привет! С 1го февраля пересдаю маленькую студию в самом центре города. 5й этаж, 8и этажного дома. Идеально для 1го или пары! 4 ave SW в районе Princess Island Park. 1400 cad , все коммунальные +интернет включены, квартира полностью мебелирована, есть телевизор. Залог 500 cad. Стиралка+сушка общая в здании стоит 3cad. Дом находится практически в парке, возле Peace Bridge. Спокойный район, рядом залили каток.Никаких документов не требуют. Автобусная остановка возле подъезда, до остановки c-train 3 мин, остановка 7ave. Заключат новый контракт на пол года или год. По всем вопросам пишите или звоните, видео отправлю в личку. Идеально для тех у кого нет справки с работы и выписки из банка!
-
Шукаю машину велику щоб перевезти речі і меблі ( Калгарі )
-
Forex Calgary Foreign Currency Exchange надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7314
-
Eugenio Nevado надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7321
-
hsnshhh надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7322
-
Christina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7326
-
-
TRICKLE CREEK надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7333
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації..!.
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Metal Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
-
Здається 1 bedroom квартира в центрі міста з 1го березня 📍1228 13 ave SW 10 хв пішки до west Kerby station 🏠 670 SQ F, третій поверх, є den/storage, величезний балкон Пралка спільна в будинку 🚙 Є паркінг $50 на місяць Вартість $1715 + security deposit
-
Здається 1 bedroom квартира в центрі міста з 1го березня 📍1228 13 ave SW 10 хв пішки до west Kerby station 🏠 670 SQ F, третій поверх, є den/storage, величезний балкон Пралка спільна в будинку 🚙 Є паркінг $50 на місяць Вартість $1715 + security deposit
-
Всем привет! С 1го февраля пересдаю маленькую студию в самом центре города. 5й этаж, 8и этажного дома. Идеально для 1го или пары! 4 ave SW в районе Princess Island Park. 1400 cad , все коммунальные +интернет включены, квартира полностью мебелирована, есть телевизор. Залог 500 cad. Стиралка+сушка общая в здании стоит 3cad. Дом находится практически в парке, возле Peace Bridge. Спокойный район, рядом залили каток.Никаких документов не требуют. Автобусная остановка возле подъезда, до остановки c-train 3 мин, остановка 7ave. Заключат новый контракт на пол года или год. По всем вопросам пишите или звоните, видео отправлю в личку. Идеально для тех у кого нет справки с работы и выписки из банка!