Ukrainian Calgary
-
Сдается в аренду комната в Таунхаусе – район SE Seton 🏡 Детали: • Таунхаус с 3 спальнями и 3 ванными комнатами. • Полностью меблирован и оборудован всем необходимым для комфортного проживания. • Удобное расположение рядом с магазинами, супермаркетами и спортивным комплексом. 💵 Аренда: $850/месяц ✅ Включает коммунальные услуги, интернет и мебель. 📅 Доступно: с 1 марта Это отличная возможность жить в чистом, полностью меблированном доме с легким доступом ко всем удобствам. 📩 Напишите в личные сообщения для получения дополнительной информации или записи на просмотр!
-
Инна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7572
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 270 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩
-
Вітаю! Я представляю репетиторський центр NovaШкола 👋 Допомагаємо дітям з: 📍Вивченням англійської мови 📍Покращення оцінок зі шкільних предметів (математика, українська мова та література, історія України, хімія 📍Підготовка до НМТ (ЗНО), олімпіад, контрольних робіт 📍Виконання домашніх завдань Уроки проходять в онлайн форматі Перший, повноцінний, урок безкоштовно! Для запису пишуть в особисті)
-
Вітаю! Я шукаю спеціаліста в Калгарі, який уміє виготовляти дерев’яний каркас (wood-frame) для сайд-банера розміром 12×8 футів або більше, з використанням бетонних блоків і паль. Додаю фото, щоби продемонструвати, як це має виглядати. Друк самого банера ми виконуємо самі. 🌟Будь ласка, у відповіді вкажіть: Приблизну вартість Максимальний/мінімальний розмір, який ви можете виконати Орієнтовні терміни виконання робіт
-
вітаю , скажіть, будь ласка, чи можна зняти гроші з європейської картки в терміналі в канаді?
-
Запрошуємо малят на уроки танців! Деталі занять: 📅 Дата: кожного четверга ⏰ Час: 17:15 - 18:15 📍 Місце проведення: Громадська асоціація Woodcreek, 1991 Woodview Dr SW, Calgary, AB T2W 5E5 👶 Вікова група: від 3 до 5 років Наші заняття проходять у дружній та позитивній атмосфері, де кожна дитина почуватиметься комфортно та матиме можливість проявити свої здібності. 👩🏫 Викладач: Анастасія 🎵 Не пропустіть можливість подарувати своїй дитині радість руху і танцю! Ми з нетерпінням чекаємо на вас!
-
Любі дівчата! Якщо ще не встигли записатися до мене на манікюр, саме зараз — найкращий час! 💅🤗 ✨ Що нового? Я працюю самостійно, а це означає, що тепер у мене доступніший прайс 💸 🖤 Приймаю за адресою: 2833 14 St SW, Calgary, AB T2T 3V3 📞 Для запису телефонуйте: 403-619-7673
-
Anyone got anything
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Metal Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 270 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩
-
Сколько есть?