Ukrainian Calgary
-
🏡 Оголошення про оренду таунхаусу Здається в оренду просторий таунхаус за адресою 1373 68 Street SE! 📍 Локація: Зручний доступ до основних доріг (Stoney Trail, 17 Ave, Memorial Drive). Поруч магазини: Costco, Walmart, Sobeys, Co-op. 🏡 Характеристики: • 2 спальні + ден рум • Вітальня з кухнею • 2,5 ванних кімнати • Гараж 📅 Доступний з 1 березня 💰 Вартість: • $1800/місяць + комунальні платежі (~$200) • Pet-friendly 🐾 (+$25/місяць) За деталями звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Привіт друзі, чи хтось зможе скинути на українську карту гроші, а я віддам готівкою при зустрічі? Дякую
-
Hernán Juárez надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7657
-
hsbshhrhhhh надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7657
-
Katherine надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7661
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 270 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩
-
🏡 Оголошення про оренду таунхаусу Здається в оренду просторий таунхаус за адресою 1373 68 Street SE! 📍 Локація: Зручний доступ до основних доріг (Stoney Trail, 17 Ave, Memorial Drive). Поруч магазини: Costco, Walmart, Sobeys, Co-op. 🏡 Характеристики: • 2 спальні + ден рум • Вітальня з кухнею • 2,5 ванних кімнати • Гараж 📅 Доступний з 1 березня 💰 Вартість: • $1800/місяць + комунальні платежі (~$200) • Pet-friendly 🐾 (+$25/місяць) За деталями звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Хочете побачити, як ваша дитина стає впевненіше в навчанні? У нас ви отримаєте безкоштовний пробний урок з будь-якого предмета на вибір. Це чудова можливість пройти тему або оцінити рівень знань вашої дитини. Наші предмети: 📚 Українська мова і література 📚 Математика (алгебра та геометрія) 📚 Історія України та всесвітня історія 📚 Англійська мова 📚 Хімія 📚 Фізика 📚 Біологія 📚 Географія Записуйтесь вже сьогодні! Пишіть в особисті повідомлення ⬇️
-
Alyona надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7667
-
Оренда кімнати в привітному спільному будинку У нас є простора кімната в нашому спільному будинку, розташованому в Ферв’ю, неподалік від громадського транспорту, станції Чінук, Дірфут-Медоуз, Віннерс і Хоумсенс. Приміщення затишне, з великою кількістю природного освітлення. Укомплектована ліжком, тумбочкою та лампою Ви будете ділити туалет з молодою жінкою. Тому ми віддаємо перевагу іншій молодій жінці. Спільні місця: повністю обладнана кухня, зручна вітальня та задній двір/патіо, ідеальне місце для тусовок. Швидкісний Wi-Fi, пральня та всі комунальні послуги включені. Дружня та невимушена атмосфера з шанобливими, невимушеними співмешканцями років 20. Оренда: 900$ на місяць, все включено Наявність: 1 квітня 2025 - 31 липня 2025 (4 місяці) Якщо ви зацікавлені пишіть мені в приватні. Будь ласка, без домашніх тварин.
-
Добрий вечір, хто може скинути гроші на українську картку, а я віддам готівкою при зустрічі?) Дякую ☺️
-
Michael Boyko надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7697
-
Привіт. Для тих хто шукає будинок з гаражем 🫡 З 1го квітня шукаємо одну людину або пару жити разом в будинку в районі Kingsland(будинок з новим ремонтом, гараж з підігрівом на дві машини, свій двір, велика вітальня і кухня, для вас окрема велика кімната і ваша ж окрема ванна. Вайфай, опалення, вода і все інше вже включене в ціну (2700, тобто ви будете платити тільки 1350 за все).Від себе скажу, що ми шукаємо відповідальних і надійних людей. Або можлива оренда на два місяці (квітень, травень).
-
Чому я не можу добавити оголошення? Бот якимось чином каже що це спам хоча це не так
-