Ukrainian Calgary
-
📍Тема вебінару: Підтвердження диплому в США. Що? Де? Коли? Реєструйся тут Дата: 31 березня о 17.00 за тихоокеанським часом на платформі Zoom 📍Після реєстрації ви зможете отримати доступ до нашого закритого Telegram-каналу, у якому ми будемо ділитися лайфхаками з кар’єрного коучінгу та підсилення англійськоії мови для кар’єри та життя та опублікуємо інформацію для приєднання на вебінар. 📍Хто ми? Ми команда українок, які співпрацюють з американською компанією International Association of Career Coaches. ( Більше інформації за посиланням: ) 📍 Наша мета – допомогти вам у створенні карʼєрного фундаменту та підсилити знання англійської мови. P.S. Якщо ви вже були зареєстровані на наші вебінари, не потрібно реєструватись знову. Посилання ми вам відправимо!
-
🔝Продовжуємо SALE 🏷️ Тільки для наших 20% знижка і БЕЗКОШТОВНО В ПОДАРУНОК KERASTASE лікування для вашого волосся, але... Це тільки по п'ятницям і суботам. Записи відкритті на цій неділі. Покраска коренів з протяжкою в тон-$60+ Мілірування Т-зони-$90+ Повне мілірування-$120± Тонування - $40+ Стрижки - $39+ Комбінований Senior hairstylist працює на SW Richard Way. Хай всім буде щастя, І все буде Україна 💙 💛
-
Drug Store
-
А скільки коштує приблизно?
-
15-20$
-
Доброго дня! Якщо я їду в Канаду з 10 000 usd на сімью, плюс 60 000 USDT в крипті в хочу їх вивести в CAD та поставити на рахунок в банку. Як краще мені їх офіційно показати чи задекларувати в Канаді? Мені в аеропорту десь заповнювати форму чи коли в банк прийду то пояснити що це мої криптоактиви? Як мені їх офіційно показати щоб до мене не було питань? На допомогу в 3000 долл не претендую, кошти буду викристовувати для ершого внеску задля придбання житла в майбутньому і для отримання гарних умов при оренді житла. Дякую за відповіді! Готовий на відверті відповіді тих хто віз кошти в Канаду в особисті! За хейт також вдячний, я просто готуюсь до переїзду.