Ukrainian Calgary
-
Спробуйте виділити членів родини (внизу ваше ім’я + члени родини) і подивіться можливо так покаже число. Але я на початку тижня реєструвалася то нам система запропонувала аж на 15 квітня:(
-
А скільки коштує теорія і драйв тест?
-
Добрый день, ребята у меня вопрос может кто-то помочь перевезти матрасы 4 шт . Возможно у кого-то есть машина побольше. Матрасы размера Квин и их невозможно сложить или свакуомировать. И в мою машину не помещается. Нужно забрать завтра до 4 вечера .Спасибо большое напишите в лс. Калгари
-
Добрий день хтось може отримував меблі з drop in centre? Як ви реєструвались та чи потрібно взагалі реєструватись ?
-
Привіт ,мала таку ж проблему , але вдалось ,правда трохи ціна вища ніж я планувала ,можу дати контакти
-
Доброго вечора, в мене є запитання, ми нещодавно прилетіли і нам потріьно пройти медогляд ми все зробили окрім флюорографії. Ми можемо це зробити у Walk-In-Clinic чи лише у Mayfair Diagnostics?
-
Добрый день, ребята у меня вопрос может кто-то помочь перевезти матрасы 4 шт . Возможно у кого-то есть машина побольше. Матрасы размера Квин и их невозможно сложить или свакуомировать. И в мою машину не помещается. Нужно забрать завтра до 4 вечера .Спасибо большое напишите в лс. Калгари НЕ БЕСПЛАТНО НЕ БЕСПЛАТНО
-
Підскажіть будь ласка як зареєструватись для сдачі теорії та практики на водійські права?
-
Как записаться на приём по медкомиссии?
-
Спасибо!
-
Мій друг тут продає щось з техніки Apple та сьогодні отримав перші iPad. Йому просто лінь викласти пост бо він ліневець та у нього лапки. Усе з гарантією на два тижні у дуже гарному робочому стані. - iPhone 13: $700 - iPhone 13 Pro: $900-1000 (вживаний/новий) - MacBook Pro 13" 2012: $150 - iPad Air 16/32 GB: $100-130
-
ПРИВІТАННЯ, я перебуваю в США. Працюю з приватними орендодавцями, також є менеджером з нерухомості. У мене є робота, на якій можна заробляти 600 доларів США щотижня, не виходячи з дому. Не соромтеся звертатися до Dm, якщо вас цікавить більше запитів.
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, где лучше взять машину в аренду на 1 день ?