Ukrainian Calgary
-
Спасибо!
-
Мій друг тут продає щось з техніки Apple та сьогодні отримав перші iPad. Йому просто лінь викласти пост бо він ліневець та у нього лапки. Усе з гарантією на два тижні у дуже гарному робочому стані. - iPhone 13: $700 - iPhone 13 Pro: $900-1000 (вживаний/новий) - MacBook Pro 13" 2012: $150 - iPad Air 16/32 GB: $100-130
-
ПРИВІТАННЯ, я перебуваю в США. Працюю з приватними орендодавцями, також є менеджером з нерухомості. У мене є робота, на якій можна заробляти 600 доларів США щотижня, не виходячи з дому. Не соромтеся звертатися до Dm, якщо вас цікавить більше запитів.
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, где лучше взять машину в аренду на 1 день ?
-
Спасибо. Подскажите ещё, пожалуйста. Я заправляю машину сама . Страховка какая-то есть? Нужно просто зарегистрироваться на сайте ? Сегодня сдала на 5 класс, есть временная бумага, пока жду пластик.
-
Спасибо большое ещё раз.
-
Какой курс?
-
Доброго вечора! Завтра з чоловіком заселяїмось в квартиру, яку потрібно обставляти меблями. Підкажіть будь-ласка, де можна знайти бюджетні варіанти меблів, а також в кого є можливість допомогти ( посудою, постільною білизною, рушниками й т.д). або хто готовий продати зазначене за невелику суму, напишіть будь-ласка! Буду вдячна за різну інформацію