Ukrainian Calgary
-
Я очікував 2 тижні,після отримання вона ще не працювала майже 3 дні,завантажувалася так мовити..тепер все працює, але є дуже завеликі питання щодо аплікації RBC mobile, честно кажучи майже ніхуя не зрозуміло, якщо зрівнювати, то це сарай .всьо
-
Підскажіть будь ласка де можна подивитись статус перміту,після здачі медогляду в Калгарі)
-
Підкажіть чи відривати ще в якомусь Канадському банку рахунок і кредитку,? Чи це не має ніякого сенсу якщо я буду користуватися одним банком (однією кредитною?) Мій банк RBC
-
Доброї ночі ж кімната на місяць С квітня по травень район Whitehorn ctrain За подробицями в лс
-
Всім привіт!Підкажіть будьласка що це за документ прийшов на ел.пошту після здачі біометрії,його потрібно подавати з документами на вклейку візи?Самого запиту ще немає.Дякую усім!
-
Хто може допомогти записатись на футбанк
-
Доброго дня не можу вислати на дитину допомогу пише що не вірний номер
-
Доброї ночі Ви можете користуватися однією кредиткою, можете відкрити і у іншому банку. Рекомендації від кредитного бюро Канади (Equifax): не відкривати більше двох -трьох кредитних карток так як це може негативно повпливати на ваш кредитний рейтинг.
-
Доброгої ночі Ви можете замовити таксі Checker там можливо розрахуватися готівкою або ж картою беспосередньо у авто.
-
Доброго дня Це автоматичний лист і він вам непотрібен, можете пропускати його. Очікуйте запиту на вклейку.
-
Всім привіт,можливо хтось знає де можна знайти не дорого меблі,матрас ?На днях заїжаємо на квартиру
-
Дякую!
-
Таке питання ось користуєшся кредиткою скільки часу є на повернення коштів?
-
Залежить від банку, але часто 21 день
-
Підкажіть хто в курсі, де нормальні кросівки є?
-
Всем привет. Ребят, подскажите пожалуйста, такси за кеш
-
Всім привіт.Є хтось з наших хто працює в fido?
-
Chinook centre
-
Привіт, шукаю майстра манікюру (покриття гелем)!
-
Доброго ранку де можно знайти перехідник 🙈
30 Jan 2023, 02:45
4280/36611
14 minutes ago