Ukrainian Calgary
-
дякую
-
всім привіт блок сигарет $50 будь ласка пишіть в особисте повідомлення
-
Как оформите страховку идёте в registry и получаете номера.
-
Наращивание ресниц в Калгари -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка Для записи, пишите в личку телеграм Ссылку на инстаграм тоже отправлю в личку) остановка c-train Southland Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари
-
Всем привет. Вопрос, даёт ли право въезд по eTA , получить WP? Имею ввиду как члену семьи Украинца. Подавались все вместе, фемели груп.
-
Доброго вечора, Хто вже підключав інтернет в квартиру? Якого провайдера обирали та на яких умовах? Яка ціна та які ваші враження? Дякую! ❤️🫶🏻
-
Да. Внутри Канады можно подать заявление на WP
-
Доброго вечора всім. Поділитися інформацією, хто володіє, як можно відправити посилку в Тбілісі.
-
Да, по прилету сразу оформляют с приметкой CUAET.
-
Добрый вечер. Возможно кто-то из девушек прилетает скоро и хочет снять квартиру в Даунтауне вместе, пишите, я уже в Калгари
-
Можна подивитись по сусідах хто там самий популярний провайдер, багато хто з наших бачу підключали Телус, ми теж, в них є співробітники з України допомагають розібратись що до чого.
-
Буду печь на эту Пасху вкусные домашние куличи по нашему семейному рецепту. Прайс: 18$-большая 15$-средняя 10$-маленькая Так же могу доставить куличи прямо к вам домой,пишите а личные сообщения☺️
-
Goodwill, value village, wins
-
Всім доброго ранку. Я та моя дружина шукаємо роботу на складах чи заводах. Також цікавить посада помічник установника гіпсокартону, помічник плиточника, помічник установника підлогових покриттів. Всім дякую
-
Здравствуйте. У вас есть квартира? Мы можем снять с вами, уже тоже здесь
-
А нахіба вам якась контора по Канаді?
-
Нахіба)
-
My friends are looking for MC (тамада/tamada) for their wedding on April 29th who can do it in English and Ukrainian. The wedding is in Calgary. Please let me know if you know of someone who can help. Thanks!
-
Добрий ранок. Хтось знає де в Калгарі можна поміняти євро по нормальному курсу??
-
Підкажіть де можна зареєструватися на проходження мед огляду
30 Jan 2023, 02:45
4344/36630
about 2 hours ago