Ukrainian Calgary
-
Тому що куліч це рашиський пасхальний хліб .
-
Ні, але якось дивно людині казати таке в іншій країні. Тим паче куліч це звичайна назва, я таке і на українській чув
-
А тут група Росіяни в Калгарі?)!
-
Добре добре, не кидайте камінням
-
Доброго дня.Хто знає де проходить служіння ХВЄ?
-
Привіт. Шукаю авто інструктора для здачі на клас 5 район NW. Crowfoot Plates Registry
-
Доброго дня шукаю роботу водіем! Можливо хтось шось чув або десь працює в цій сфері буду вдячний за пропозиції!
-
Добридень. шукаємо з дівчиною роботу, у мене англійська на рівні b2, я мав досвід роботи на фудкорті, офіціантом та подавцем консультантом а також володію гарним досвідом обробки фото та відео. дівчина володіє дуже базовою англійською, має досвід роботи перукарем, майстром манікюру та помічником кухаря. Будемо раді БУДЬ-ЯКИМ пропозиціям у тому числі не пов'язаних з нашим досвідом. Дякую
-
Доброго дня, хтось організовує екскурсії на банф, підкажіть де це можна дізнатися😊 дуже дякую😊
-
Народ хтось замовляв тут чистку дивану? Які ціни, може є рекомендації?
-
Доброго дня, всім. Шукаємо килим на підлогу. Може хто знає де можна взяти чи купити б/у? Напишіть в приват, будь ласка.
-
А мені потрібно чистка Ковраліну Десь бачила як наші займаються цим але загубила їх контакти
-
В IKEA недорогі коври І за 50 і за 60$ можна купити Або на marketplace
-
Останній раз в Ікеї я таких цін і не побачив. Хіба що на маленькі коврики. На великі мінімум 140-170$
-
Привіт!Шукаю роботу на будівництві(Калгарі).!Є досвід у даній сфері так як працював у Європі.До фізичної роботи давно звик.Нормальний рівень англійської мови.Є резюме.Якщо хтось має якусь інформацію-пишіть в приват.Дякую!
-
А ті коврики знаходились часом не з правої сторони від кас)))
-
А то вже на розсуд кожного. Ми відкривали в СІВС. Відразу дали дебітову карту і через 7м днів кредитну з лімітом в 1000Саd. Але є банки де ліміт на кредитці більший
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка з власного досвіду у якому банку краще відкрити кредитну карту? Дякую
-
Ми буди на вихідних і бачили) так що вперед) на першому поверсі
-
А можете підсказати адресу віділення, будь ласка 🙏🏼
30 Jan 2023, 02:45
4387/36397
about 4 hours ago