Ukrainian Calgary
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка з власного досвіду у якому банку краще відкрити кредитну карту? Дякую
-
Ми буди на вихідних і бачили) так що вперед) на першому поверсі
-
А можете підсказати адресу віділення, будь ласка 🙏🏼
-
Відкрив в Scotiabank, через 10 хв отримав дебітову карту, через тиждень прийшла кредитка з 1000...+ в тому що в тому відділені де я оформляв, працює менеджером наш українець, було легше зрозуміти всі нюанси) Перший рік обслуговування безкоштовний.
-
Ой не пам’ятаю)
-
510, 151 Walden Gate SE East, Calgary, AB T2X 0R2, Канада
-
Без запису
-
А ви записувались на візит до банку чи просто прийшли в відділення?
-
Здравствуйте, мой парень и я в Калгари. Мы ищем жилье. Может кто-то уже снимает и ищет соседей. Или может помочь с поиском. Бюджет 1500$ в месяц. Нет животных и вредных привычек.
-
Кто то играет в футбол ?
-
Доброго вечора відаю безкоштовно меблі Калґарі . В буфе і тумбочка скляна освітлюється . Дякую і приємного вечора.
-
Привет. Скажите пожалуйста, а как вы первый раз воспользовались кредиткой. У меня тоже 1000$,но я их не вижу на основном счету, там показывает 0$, а остальное внизу
-
Там где 0 будут ваши траты
-
Я пока еще не трогал кредитку, по этому к содалению не могу дать ответ на ваш влпрос. Я планировал завтра сходить в банк и уточнить этот вопрос.
-
Так и должно быть
-
А як і коли її потрібно погашати? Я її не бачу в транзакціях між своїми рахунками. Можливо знаєте відповіді) дякую
-
У вас є 21 день з дня першої витрати для того щоб погасити без відсотків. Про транзакції не знаю.
-
Добрий вечір , можливо хтось знає , де можна зробити дублікат ключів ??
-
Canadian tire
-
Хом депорт
30 Jan 2023, 02:45
4404/36396
40 minutes ago