Ukrainian Calgary
-
Щоб погашати кредитку з дебетної карти потрібно, щоб вони були підв'язані одна до одної. Це мені зробили в банку. Тоді у Transfer Funds побачите кредитку.
-
Самому зробити це можна? 21 день з моменту трати без %?
-
Дуже дякую.
-
Я не знала як це самостійно зробити і звернулася в банк. Так, в мене 21 день. В додатку зайдіть на кредитку і там має бути due date. Але зверніть увагу, що гроші зараховуються декілька днів (СIBC), тому погашати треба раніше.
-
Ребята подскажите пожалуйста 🙏 : Приехал с семьей в Канаду 30 декабря 2022 года. Деньги (помощь) от Канады получили в январе 2023 и не где не работали 2022 года в Канаде. Нам надо составлять декларацию за 2022 год? Если мы были всего 30 часов в Канаде 2022 года?)
-
-
Федеральний уряд оголосив про створення нового імміграційного шляху для кваліфікованих біженців та інших переміщених осіб, спрямований на вирішення проблеми нестачі робочої сили. Міністр імміграції Шон Фрейзер заявив, що пілотна імміграційна програма – Economic Mobility Pathways Pilot (EMPP) – допоможе підприємствам наймати кваліфікованих працівників з-поміж біженців. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Калгарі в соціальних мережах: TELEGRAM INSTAGRAM ГРУПА В FACEBOOK 🇺🇦Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM