Ukrainian Calgary
-
Ребята подскажите пожалуйста 🙏 : Приехал с семьей в Канаду 30 декабря 2022 года. Деньги (помощь) от Канады получили в январе 2023 и не где не работали 2022 года в Канаде. Нам надо составлять декларацию за 2022 год? Если мы были всего 30 часов в Канаде 2022 года?)
-
-
Федеральний уряд оголосив про створення нового імміграційного шляху для кваліфікованих біженців та інших переміщених осіб, спрямований на вирішення проблеми нестачі робочої сили. Міністр імміграції Шон Фрейзер заявив, що пілотна імміграційна програма – Economic Mobility Pathways Pilot (EMPP) – допоможе підприємствам наймати кваліфікованих працівників з-поміж біженців. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Калгарі в соціальних мережах: TELEGRAM INSTAGRAM ГРУПА В FACEBOOK 🇺🇦Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Вирушаю на завтра з України, кому потрібні cuгаpeти, cтiки до іqоs/gІо, еІf bаrи (тільки 5000 тяг) , або медикаменти, продукти - пишіть в особисті)
-
Так а зачем вы в Канаду тогда приехали, уважаемый, если вы не канадец? И к чему этот фарс с украинским языком? Я, человек никогда не говоривший на украинском языке в повседневной жизни, сразу замечаю кучу ошибок и русизмов, зато других поправлять вы мастак (дабы избежать очередных нападок, я из Украины, и Украинский язык прекрасно знаю). Лицемерие в чистом виде - это переехать на другой континент и пытаться говорить на языке, на котором вы никогда не говорили. Хватит устраивать клоунаду в группах, а займитесь чем-то полезным. Например, выучите Украинский язык, раз вам это так важно
-
Ти так прекрасно знаєш українську мову що аж не хочеш нею користуватися о це і є лицемірство чистої води. І радити мені людині із заходу України вчити мову. Їдь в Рязанську область шановний . І можете піти в дупу, це ніякі не українці в Калгарі, а кацапи які виїхали з України в Калгарі зі своєю какая разніца і кулічіками. Ви ж суки напевно зі східної України і вам блядям 30 років була какая разніца, ви па рускі панімалі, а тепер ваші братішки прийшли і ви як щурі повтікали і далі розказуєте какая разніца. Різниця є це ви не хотіли бути українцями,Це ви привели війну в наш дім, бо 30 років не могли вивчити мову і чекали поки вас асвабадіт рассія. Жеріть тепер. І я в Канаду не приїхав, і не приїду я не хочу бачити ваші морди і чути вашу калічну московську говірку. Мені вас досить в Україні було. Група ваша не українська і ви українцями ніколи не були і стати ними не хотіли. Ви і є московити тому для вас так важливі ваші кулічі і все московське. Вас уже розвіяло по світу, кацапи вам не помогли а знищили ваші доми і вашу землю і розпорошили вас по світу, але ви настільки недолугі що продовжуєте бути частиною їх факінгового рускава міра. Люди без честі, мови, території і національного визначення. Не смійте називати себе українцями. Ви москалі з кулічіками.