Ukrainian Calgary
-
З тим не сперечаюся
-
А що Ви зробили зробили для цього? Гімном весь схід поливаєте? І чого Ви чекаєте у відповідь?
-
Я из песочка куличики лепил, когда маленький был
-
Я вибачаюся, але у мене оце питання назріло. От Ви тут всіх, хто зі сходу України поносите. А чому саме схід? Чому ще про Крим забуваєте? Так то все зі Сходу почалося. Це по-перше. По-друге, а чому Ви вважаєте що весь схід України ото те саме, що Ви написали? Тобто, по вашій логіці, всі хто там жив мріяв віддалитися від України? І вони прямо кайфували всі ці роки, залишившись без дому, без родини, без всього і ще всі ці роки вислуховуючи у СВОЇЙ країні отот бруд, що Ви зараз вилили. Ви, чомусь так здається, як раз та людина, яка в оголошеннях про оренду житла писала "людям з донбаською реєстрацією не турбувати"; і саме та людина, яка сама і її діти казали цим людям всі ці роки "А чого ви сюди припхалися? Їдьте до росії". Ви взагалі розумієте, що саме завдяки таким словам і діям розпалюється ворожнеча серед українців?
-
Вибачте. Лише зараз прочитала. Не змогла знайти як Вас тегнути, щоб це припинити
-
Шановні, чого ви так нервуєте зранку? Все ж очевидно. В групу заходить бот і починає сварку. З врахуванням того, що це було о третій ночі очевидно, що людина не в Канаді. Мета була одна- зачепити за особисте. Я читала цю переписку, безпосередньо коли це все накидувалось і чекала коли ж почнуться матюки і перехід на особисте. Все так за шаблоном і по методичкам. Олег виконав завдання і показав як легко і невимушено рідна мова переходить в брудну лайку. Якщо ж я помиляюсь і Олег реальна людина, то в Канаді він довго не протримається. Бо неможливо в цій країни протипоставляти себе іншим. Особливо за ознаками мови, віри, кольору шкіри. Хуторянство тут не підтримується.
-
У меня в школе спрашивали разрешение от отца. У них тут соблюдаются правила совместной опеки и раздельной. Это выглядит как заявление о том, что Вы разрешаете Вашей жене представлять интересы детей во всех органах, учреждениях, организациях. Также в этом документе заявляете о том, что Вы разрешаете выезжать за пределы Украины. Нотариальное удостоверение+перевод на английский и нотариус удостоверяет подпись переводчика. Потом ещё копий сделайте побольше.
-
Наращивание ресниц в Калгари -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка Для записи, пишите в личку телеграм Ссылку на инстаграм тоже отправлю в личку) остановка c-train Southland Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари
-
Ребята всем привет Подскажите какие документы надо, чтоб купить проездной за 5$ автобус Получили бенефиты Альберты, а что еще надо с собой брать?
-
Вирушаю на завтра з України, кому потрібні cuгаpeти, cтiки до іqоs/gІо, еІf bаrи (тільки 5000 тяг) , або медикаменти, продукти - пишіть в особисті)