Ukrainian Calgary
-
Простий приклад. Донька пішла в нову школу. Три дитини з України. Хлопчик на ім’я Саша із Ужгорода ( не Лесь, не Олесь), який розмовляє російською назвав доньку « сепарша». Дівчинку, яку він бачив другий день. Це про що? Я вам скажу - це про стереотипи. Які вже склалися і поділили країну. Особливо про Закарпаття , де розмовляють або російською, або мадьярською( саме так, а не угорською).
-
Так і я про це. До дитини питань не має. Це ж батьки таке просувають. Моя взагалі не зрозуміла про що це. І що це за слово. Бо ми такого не обговорюємо. Західна- Східна. Україна єдина країна
-
Ну так для цього є гугл-перекладач😊
-
📍Тема вебінару: Сучасні методи вивчення англійської мови для кар’єри і життя. Реєструйся тут Дата: 7 квітня о 17.00 за тихоокеанським часом на платформі Zoom 📍Після реєстрації ви зможете отримати доступ до нашого закритого Telegram-каналу, у якому ми будемо ділитися лайфхаками з кар’єрного коучінгу та підсилення англійськоії мови для кар’єри та життя та опублікуємо інформацію для приєднання на вебінар. 📍Хто ми? Ми команда українок, які співпрацюють з американською компанією International Association of Career Coaches. ( Більше інформації за посиланням) 📍 Наша мета – допомогти вам у створенні карʼєрного фундаменту та підсилити знання англійської мови. P.S. Якщо ви вже були зареєстровані на наші вебінари, не потрібно реєструватись знову. Посилання ми вам відправимо!
-
Добрый день, есть 2 матрасы бесплатный отдаю потому что ужаем другой город. Кому интересно писать в ЛС.
-
Доброго дня всім) Шукаємо постійне житло. Про себе: молода пара, не палимо, без тварин. З заїздом від уже або до 1 травня. Розглянемо варіанти 1-2 бедрумних. Downtown або недалеко нього. І було би чудово з зупинкою транспорту неподалік (на даний момент це ключовий варіант) Можливо хтось з'їжджає або знаєте що в вашому будинку здається квартира дайте будь ласка контакті дані. Плануємо ходити шукати по будинках аби швидше знайти, але якщо хтось має будь яку інформацію будемо дуже вдячні ♥️