Ukrainian Calgary
-
Мої знайомі змінювали аеропорт з станстенд на хітроу і проїхали без візи, тому що змогли апелювати законом, а інші хлопці приїхали в Хітроу і їм треба було змінювати термінал і їх не відправили додому.
-
Здравствуйте, я ищу работу. Может кто-то может помочь с поиском или уже работает и нужны сотрудники ? Помогите, пожалуйста
-
Кого интересуют ElfBar5% , Heets напишите мне в личные - подскажу
-
Всім привіт Я працюю в тату студії в Калгарі Перед Великоднем проходить акція і знижки на тату та пірсинг Багато тату майстрів в різних стилях Якщо навіть вам не довподоби мої роботи то я допоможу з комунікацією 😊✨ Адреса 2235 30 Ave NE, Calgary, AB T2E 7C7 Буду рада новим знайомствам
-
Усім привіт, можливо в групі є бухгалтери , які працюють в Калгері?)
-
Підскажіть будь ласка коли пройшов мед комісію чи потрібно знімати обмеження з ворк перміту?
-
Друзі! Скажіть будь ласка, які комплекси здають житло українцям? Без job letter
-
Вітаю! Можливо хтось їде з Калґарі до роботи в Ейрдрі на 7-7:30 дайте знати.
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні A2-B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
Bridgeland
-
Всім привіт. Порекомендуйте будь ласка адекватну по ціні страхову. А ще б було круто щоб агент розмовляв українською!
-
Дякую❤️
-
Можливо хтось має тести водіння перекладені? Поділіться будь ласка
-
Летела одна с детьми 23 марта. Ничего и никто не спрашивал
-
Відповідь надана у приватні повідомлення.