Ukrainian Calgary
-
Усім привіт! Ми з другом (по 28 років) плануємо переїхати до Калгарі у кінці квітня. Шукаємо 2 бедрум, порадьте лендордів які зможуть щось запропонувати для українців (без кредіт скору та виписки з роботи). Бюджет до 1,800.
-
Вечір добрий! Підкажіть будь-ласка страхову компанію, де можна застрахувати автівку ? Недорого
-
Нещодавно їхала у таксі без автокрісла з дитиною, але водій таксі мене попередив , щоб наступного разу було автокрісло, бо великі штрафи у водіїв якщо зупинять поліцейські.
-
Hello love, how are you doing today. Hello luv do you need a online job from home and get $800 weekly The job I’m offering you is an online job which you will be posting housing property for renting on Facebook marketplace and other listing sites then also give me feedback on who or whom inquired about the property. Is that’s fine with you?
-
Добрий день громада , підскажіть будласка яке має бути медичне обстеження (що туди входить) по правилам в’їзду в Канаду ? Я буду летіть з Італії та думала його пройти тут , але не знаю чи воно буде дійсне і як його потім перевезти на англ треба ?
-
Привіт усім! Можливо хтось з вас доїжджає на роботу в Кросфілд або Айдрі. Якщо так, чи можете мене забирати з Калгарі? Не безкоштовно) Поки немаю водійського посвідчення, а на роботу треба 😌
-
+ додайте мене будьласка в групу
-
Закрой свой паганый, зловонный рот, рашиское отродие, вам мразям не место в обществе.
-
Доброго дня У мед обстеження входить здача крові та флюорографія. Ви можете пройти обстеження за межами Канади та безпосередньо у Канаді на це вам дадуть термін у 90 днів. Якщо ви це плануєте зробити на территорії Італії вам потрібно пройти обстеження у спеціальних клініках які верифіковані Канадською владою. Список лікарень/лабораторій ви можете дізнатися на сайті посольства Канади у Італії або ж зробити запит через e-mail у те ж посольство у вашій країні. Переклад цього документу не потрібно проводити так як вам повинні надати висновок у вашому випадку копію на Італійській та Англійською мовами.
-
Доброго ранку! В дитини закінчується паспорт. Допоможіть ,будь ласка. Розкажіть, куди я маю звертатись?
-
Доброго ранку! У моєї дитини також закінчується. Телефонувала у консульство в Едмонтон. Потрібно записатися на прийом і приїхати подати на новий. Якщо дитині більше 12 років-приїхати з дитиною.
-
Хто може зробити хороше резюме?Напишіть в приват!
-
ChatGPT делает офигенное саммари. Просто попросить продающее. Далее на индид.са или монстер. Заполнить все ответы на вопросы и нажать скачать пдф.
-
В посольство України в Едмонтоні, я продовжила термін дії , поштою відправляла
-
Добрий день. Треба заповнити Ворк перміт онлан- в аєропорту не видали, сказали що онлайн заповнювати. Може хтось заповнював, або має контакти хто може це зробити за доп. плату.
-
Це вам сказали в першому аеропорту Канади? Онлайн подача це не типова для українців . Це загальна. Час очікування до 3 місяців. Зверніться в аеропорт ще раз до офіцера.
-
Головне, що рядом була жінка з Візітер її дали)).
-
дякую, да буду теж шукати.
-
Тоді так,тільки онлайн. В ФБ групах почитайте, десь бачила пост. Якщо знайду - напишу вам.
-
В Торонто з Візітер дають ворк перміт.
30 Jan 2023, 02:45
4587/36566
39 minutes ago