Ukrainian Calgary
-
Добрий день громада , підскажіть будласка яке має бути медичне обстеження (що туди входить) по правилам в’їзду в Канаду ? Я буду летіть з Італії та думала його пройти тут , але не знаю чи воно буде дійсне і як його потім перевезти на англ треба ?
-
Привіт усім! Можливо хтось з вас доїжджає на роботу в Кросфілд або Айдрі. Якщо так, чи можете мене забирати з Калгарі? Не безкоштовно) Поки немаю водійського посвідчення, а на роботу треба 😌
-
+ додайте мене будьласка в групу
-
Закрой свой паганый, зловонный рот, рашиское отродие, вам мразям не место в обществе.
-
Доброго дня У мед обстеження входить здача крові та флюорографія. Ви можете пройти обстеження за межами Канади та безпосередньо у Канаді на це вам дадуть термін у 90 днів. Якщо ви це плануєте зробити на территорії Італії вам потрібно пройти обстеження у спеціальних клініках які верифіковані Канадською владою. Список лікарень/лабораторій ви можете дізнатися на сайті посольства Канади у Італії або ж зробити запит через e-mail у те ж посольство у вашій країні. Переклад цього документу не потрібно проводити так як вам повинні надати висновок у вашому випадку копію на Італійській та Англійською мовами.
-
Доброго ранку! В дитини закінчується паспорт. Допоможіть ,будь ласка. Розкажіть, куди я маю звертатись?
-
Доброго ранку! У моєї дитини також закінчується. Телефонувала у консульство в Едмонтон. Потрібно записатися на прийом і приїхати подати на новий. Якщо дитині більше 12 років-приїхати з дитиною.
-
Хто може зробити хороше резюме?Напишіть в приват!
-
ChatGPT делает офигенное саммари. Просто попросить продающее. Далее на индид.са или монстер. Заполнить все ответы на вопросы и нажать скачать пдф.
-
В посольство України в Едмонтоні, я продовжила термін дії , поштою відправляла
-
Добрий день. Треба заповнити Ворк перміт онлан- в аєропорту не видали, сказали що онлайн заповнювати. Може хтось заповнював, або має контакти хто може це зробити за доп. плату.
-
Це вам сказали в першому аеропорту Канади? Онлайн подача це не типова для українців . Це загальна. Час очікування до 3 місяців. Зверніться в аеропорт ще раз до офіцера.
-
Головне, що рядом була жінка з Візітер її дали)).
-
дякую, да буду теж шукати.
-
Тоді так,тільки онлайн. В ФБ групах почитайте, десь бачила пост. Якщо знайду - напишу вам.
-
В Торонто з Візітер дають ворк перміт.
-
Так Візітер дают ворк перміт і можно працювати. Вирішили їхати спробувати, знайшли квартиру
-
Для Українців там інструкція по заповненню, однак шукаю може хтось заповнював або має контакти.
-
Так якщо ви просто візітор, і працювати не будете, нащо вам ворк перміт?
-
Візітер
30 Jan 2023, 02:45
4591/36546
20 minutes ago