Ukrainian Calgary
-
Шукаю роботу в клінінгу,на складі,миття посуди,в кафе.Англійська середня.Якщо зможете допомогти з роботою чи порадою-буду Вам дуже вдячна
-
Всім привіт. Маємо проплачений Airbnb до 30 квітня, знімали на дві сім’ї (4 дорослих 1 дитина). Це бейсмент але дуже гарно освітлений і достатньо багато місця. Плануємо з’їхати бо знайшли квартиру. Локація NW. За деталями звертайтеся в особисті.
-
Всім привіт. Шукаю роботу, я за освітою маркетолог. Та маю досвід роботи журналістом. Мені дуже потрібна робота. Можливо хтось щось порадить.
-
Мій друг тут продає щось з техніки Apple. Йому просто лінь викласти пост бо він ліневець та у нього лапки. Усе з гарантією на два тижні у дуже гарному робочому стані. - iPhone 13: $700 - iPhone 13 Pro: $900 - MacBook Pro 13" 2012: $150 - iPad Air 16/32 GB: $100-130
-
Чи будуть працювати ці заклади 7,8 квітня?)
-
Добрий вечір, підкажіть як щареєструватися і отримати, дякую!
-
Всім привіт. Мене звуть Наталія. В Україні я працювала лікарем-реабілітологом. З радістю пропоную Вам наступні програми дієтологія (дві онлайн зустрічі ) - розрахунок раціону, підібраний індивідуально, за такими напрямками: • раціон на зниження ваги - акційна ціна -35 $ • харчування при целюліті, рекомендації, комплексний підхід - 50$ харчування жінки 40років + - 50$ #реклама
-
Щиро дякую!
-
Зайдіть на сайт фудбанку там є можливість подати заявку та вказати свою пошту потім вони надсилають лист з можливістю заповнити повну заявку з купою даних, потім ще лист для підгруження фото паспортів потім ще лист з можливістю вибрати дату, в нас чоловік це все робить начебто вірно процедуру описала
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі💡
-
Добрий день, можете підказати, як добре і по чому піднотуватися до здачі тесту, дякую