Ukrainian Calgary
-
Школа заснована в Україні, тому ціни у гривнях.
-
Можу сказати що довго,ми взяли квартиру,оплатили,і в день заїзду нам сказали що форс мажор,і еще 5 днів погуляйте,за годину до заїзду,але дзвонили за дві години щоб були в назначений час,тому на вдачу
-
Почему цены в гривнах?😁
-
Ми усну відповідь отримали в той же день, але підпис елекронний заявка/договір зайняло 3 дні. Це через "контору". Перед тим мали ще 2 погоджених варіанти напряму з лендлордами, то вони скидали договір в той де вечір і тиснули на підписати якомога швидше. А ми тягнули, бо кожного разу знаходили щось краще😜
-
Доброго дні всім) Ситуація наступна... Маю 7 клас,сьогодні підтвердили стаж український, записався на road test на суботу, де я можу взяти авто в оренду,щоб на ньому поїздити декілька днів,та також здати road test? Є товариш з 5 класом який може поїздити зі мною...хто би міг допомогти або поїздити зі мною пару годин,звісно що за канадські доляри) Гарного дня)скоро і я буду з правами😂
-
Скажіть будь ласка, тобто в суботу, буде працювати реджистрі? Дякую)
-
Сьогодні записувалися center street north medical clinic найближча дата на 20 травня. В мальборо записувалися тиждень тому на 16 червня
-
Будь який drug store
-
Всім привіт. Маємо проплачений Airbnb до 30 квітня, знімали на дві сім’ї (4 дорослих 1 дитина). Це бейсмент але дуже гарно освітлений і достатньо багато місця. Плануємо з’їхати бо знайшли квартиру. Локація NW. За деталями звертайтеся в особисті.