Ukrainian Calgary
-
У кого-то были неожиданные списания с банковской карты?
-
Чёртовы мошенники. Надеюсь банковскую инфу не сперли
-
Тоже самое выбираешь какую-то цифру и сразу отключаются
-
Скажіть будь-ласка, беніфіти покривають всю суму в оптиці? Та в якому місці це краще зробити?
-
Я не встигала вибрати мову, на двійці мене вибивало, вони самі відєднувалися
-
А когда звонили выбирали цифру 1 или 2 , 3 ? Потому что там запись с автоответчика и говорят : если хотите на английском нажмите 1 ,на китайском 2 ,французкий 3. Ещё до этого оставляли на автоответчик нам с женой сообщения на китайской языке несколько раз.
-
Поэтому все внимательно слушайте кто звонит с неизвестных вам номеров и ничего не нажимайте . Потому что на отправляешь своих резюме на разные вакансии и не знаешь кто позвонит, мошенник или работодатель.
-
🌸Здравствуйте! Я из Николаева, Украина. Отправка по всему миру🌍 Хочу предложить Вам свои услуги по изготовлению украшений из бисера (по фото), а также имею большой ассортимент изделий в наличии😉 Если Вас заинтересовало данное объявление, пожалуйста напишите мне на телеграм +380679878434 Делая заказы Вы поддерживайте меня. Большое спасибо) Можете просто поставить "+" и я скину ссылку на инстаграм с ассортиментом
-
Люди, підкажіть, будь ласка, чи є десь список адрес, де можна здавати на права водійські?
-
Сьогодні у групі Ukrainians of Calgary в fb бачила об'яву від Marianna Vlasova Вітаю! Здається 1 bedroom apartment in downtown 13 Ave SW. Ціна 1586$ +electricity. На інтернет 25% знижки від Телус. Контракт на рік. Вільна вже або з першого травня. Без меблів. Є паркомісце. Лендлорд Avenue Living Community. Ми з чоловіком переїзджаємо в інше місто, перездаємо наш контракт.
-
Ціна??
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
Да развод какой-то. Мне постоянно звонят. Оператор некоторые номера определяет как мошенники или спам.