Ukrainian Calgary
-
Сьогодні у групі Ukrainians of Calgary в fb бачила об'яву від Marianna Vlasova Вітаю! Здається 1 bedroom apartment in downtown 13 Ave SW. Ціна 1586$ +electricity. На інтернет 25% знижки від Телус. Контракт на рік. Вільна вже або з першого травня. Без меблів. Є паркомісце. Лендлорд Avenue Living Community. Ми з чоловіком переїзджаємо в інше місто, перездаємо наш контракт.
-
Ціна??
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
Да развод какой-то. Мне постоянно звонят. Оператор некоторые номера определяет как мошенники или спам.
-
Но наш нашему не так часто поможет. Не знаю как здесь ещё, но на родине так точно.
-
Чисто гипотетически: 😁 Надо местную многотысячную украинскую "мафию-профсоюз" (как кавказцы, армяне, евреи, индусы... делают). А то мы все славяне гордые, каждый сам за себя. Покружили где нужно сотня крепких парней (вопросы позадавали глупые), и без физического насилия на попу бы сели. А после пару десятков таких митингов, знали бы что нельзя наших просто так обижать. 🇺🇦 Не судите строго, воспитание с 90-х. 😂
-
Если прокалывать колеса в ответ на проколотые колеса получится одна всем известная страна...
-
Это больше похоже на цивилизацию👍👍