Ukrainian Calgary
-
إبراهيم أحمر, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
привіт, питання до тих в кого є досвід зняття кімнати з канадцями через сайти як рентфастер або маркетплейс як взагалі має проходити процес щоб все було чесно? чув багато випадків коли кидали на гроші наших людей особисто теж є досвід такого, тільки не в канаді, тому хочу бути максимально підготовленим
-
Доброго дня! Розкажіть будь ласка, поділіться досвідом кому вдалось обміняти тут гривні на долари.. Дуже потрібно зробити обмін.. Дякую!
-
Добрый день, скажите пожалуйста , есть в Калгари бесплатный рентген /анализ крови?
-
Доброго дня, знаю дуже дивне прохання буде, але часом ні в кого в аптечці немає монуралу чи канефрону, або якщо знаєте чи можливо десь в аптеці без рецепту купити препарат від циститу? Буду дуже вдячна за оплату 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Зібрала велику аптечку, а ось цього не взяла 😖
-
Можете записаться в волкин клиник ближайшую и сходить на прием с этой проблемой. Направят на анализ и потом врач выпишет лекарство. Я таким образом получила сегодня.
-
Поняла. А Хелс Кард уже оформили в Режестри? Имею ввиду подали на нее документы?
-
Як подасте на хелс карту, анкета і інструкції прийдуть по пошті разом з хелс картою. Заповните і відправите поштою листом. Пізніше отримаєте бенефіт карту поштою.