Ukrainian Calgary
-
Доброго дня, хтось читав десь,про то,що Альберта подовжила водійські права для українців на рік.?
-
В CIBC сразу дали
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
RBC, CIBC та Servus Credit Union Але усі банки відправляють кредитні картки по адресі яку ви вкажете при заповнені анкети на послуги банку або забиратимете у відділені банку (не усюди надають можливість забирати у відділені банку все залежить від працівника який вас обслуговуватиме та він головного менеджера відділеня банку де ви знаходитиметеся) Стосовно RBC та CIBC не пам’ятаю який кредитний ліміт, а у Servus 1500$
-
Щиро дякую, а то чекаю свою вмо 2 тижня і тишина, хоч в додатку появилась на наст день, тільки не активна
-
Возможна удаленная работа. Рекламодателям, размещающим домашнюю публикацию в Интернете, которые должны были помочь мне в повседневных делах, связанных с моей работой, будет выплачиваться еженедельно 700 долларов США. . Напишите мне для получения дополнительной информации о работе, если вы заинтересованы
-
привіт всім, у нас є можливість працювати в клініці хронічного болю та косметики, яка знаходиться на північному заході, Калгарі,.. ми наймаємо адміністратора салону краси.. маємо гідну заробітну плату, менеджер розмовляє українською та живе в Україні протягом останні чотири роки вимоги до роботи – прийнятний рівень володіння англійською мовою та досвід спа-послуг, дякую всім
-
Доброго времени суток, прилетаем с семьёй 27.02 в Калгари,ищу работу в строительной сфере,работал помощником по монтажу гипсокартона и на фасадах,также арматурщиком на установке ветряков, алкоголь не употребляю, уровень английского примерно А1 - А2, желательно работа на полный рабочий день,буду благодарен за любую информацию
-