Ukrainian Calgary
-
Похоже на сексизм))
-
Hello guys, я початківець у сфері кондитерства, хочу щоб ви допомогли мені відпрацювати свою майстерність, так кажучи improve my skills роблю таку смакоту на замовлення (for order)
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
-
Доброго дня, можливо хтось знає де можна пройти медогляд(щоб не проходити в Канаді) у Варшаві? Дякую
-
Доброго дня,чи є в когось інформація чи впливає зміна провінції на отримання PR по AOS. Зміна провінції Манітоба на Альберта.
-
Доброго дня Батько здавав біометрії в кінця лютого, одобрення на вклейку немає досі немає. Чи бували випадки, коли не давали візу? І як можна повпливати на прискорення розгляду справи?
-
Привіт! Ми прожили в Оттаві 10 місяців і переїхали в Калгарі, перед тим консультувалися з іміграційним консультантом, власне після розмови з ним і вирішила переїхати. На PR це не впливає. Є нюанси по роботі, краще займатися тим самим напрямком щоб Альберта врахувала Ваш робочий стаж і додала його.
-
Вам вище порекомендували доктора Крука. Сам теж рекомендую. Пройшли мед огляд всією родиною (2 дорослих і 3 дітей). Зробив все швидко і направив на рентген. Проходили мед огляд за 2 тижні до вильоту (з запасом часу щоб оновилася вся інформація в системі, хоча він казав що за 3-4 дні вся інформація додається). Раді що все зробили в Європі, так як в Канаді, в новій для тебе країні, без знання мови, без авто це буде важче зробити. Кожен сам вирішує де і як, я просто написав свій досвід. До речі, в першому аеропорту в Монреалі, отримали свої ворк перміти і візітири без обмежень і зараз голова не болить де і як шукати мед огляд. Всього найкращого)
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
-
В мене в дівчина така ж історія здала 27 лютого
-
Доброго дня👋 Моя дружина перукар з хорошим стажем роботи. Можливо хтось може допомогти з працевлаштуванням бажано в українській комюніті? Був би дуже вдячний.
-
Щиро дякую за інформацію.