Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1130825630T Offline
    t1130825630T Offline
    Mary H
    wrote on last edited by
    Привіт, чи може хтось допомогти з роботою в Калгарі чи околицях??Маю великий досвід в сфері обслуговування , ресторанний бізнес. Також є сертифікат канадський на дозвіл працювати з алкоголем. Буду вдячна за любу інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Народ по пів року чекає, комусь через два тижні приходить запрос, комусь через вісім місяців, це рандом, треба чекати, вплинути на це ніяк не можна в принципі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5126958117T Offline
    t5126958117T Offline
    Zoran
    wrote on last edited by
    Привіт! Ми прожили в Оттаві 10 місяців і переїхали в Калгарі, перед тим консультувалися з іміграційним консультантом, власне після розмови з ним і вирішила переїхати. На PR це не впливає. Є нюанси по роботі, краще займатися тим самим напрямком щоб Альберта врахувала Ваш робочий стаж і додала його.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Вам вище порекомендували доктора Крука. Сам теж рекомендую. Пройшли мед огляд всією родиною (2 дорослих і 3 дітей). Зробив все швидко і направив на рентген. Проходили мед огляд за 2 тижні до вильоту (з запасом часу щоб оновилася вся інформація в системі, хоча він казав що за 3-4 дні вся інформація додається). Раді що все зробили в Європі, так як в Канаді, в новій для тебе країні, без знання мови, без авто це буде важче зробити. Кожен сам вирішує де і як, я просто написав свій досвід. До речі, в першому аеропорту в Монреалі, отримали свої ворк перміти і візітири без обмежень і зараз голова не болить де і як шукати мед огляд. Всього найкращого)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5683008894T Offline
    t5683008894T Offline
    English World Wide
    wrote on last edited by
    Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
    1 Reply Last reply
    0
  • t712791072T Offline
    t712791072T Offline
    Вячеслав Москович
    wrote on last edited by
    В мене в дівчина така ж історія здала 27 лютого
    1 Reply Last reply
    0
  • t446153757T Offline
    t446153757T Offline
    Andrii Brezden
    wrote on last edited by
    Доброго дня👋 Моя дружина перукар з хорошим стажем роботи. Можливо хтось може допомогти з працевлаштуванням бажано в українській комюніті? Був би дуже вдячний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t386628532T Offline
    t386628532T Offline
    Volodymyr Konovalov
    wrote on last edited by
    Щиро дякую за інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1130825630T Offline
    t1130825630T Offline
    Mary H
    wrote on last edited by
    Привіт, чи може хтось допомогти з роботою в Калгарі чи околицях??Маю великий досвід в сфері обслуговування , ресторанний бізнес. Також є сертифікат канадський на дозвіл працювати з алкоголем. Розмовляю англійською. Буду вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • t824249617T Offline
    t824249617T Offline
    Юлия Малова
    wrote on last edited by
    @Denys_Moving допоможе з перевезенням
    1 Reply Last reply
    0
  • t318686393T Offline
    t318686393T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Зробіть будь ласка чат для учасників
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl Svidnitskyi
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Шукаю роботу в Калгарі! За фахом я будівельник, монтажник гіпсокартону, реставратор дерев'яних повехон (ремонт дерев'яних вікон та дверей, шпаклівка ,фарбування, монтаж замків. ) маляр . Досвід роботи 6 років. Помічник брукаря 6 років . Оператор лінії гарячого цинкування 10 років. Буду дуже вдячний за будь яку допомогу. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t318686393T Offline
    t318686393T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Так там писати нічого не можна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Зайчук
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Зайчук
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5854467503T Offline
    t5854467503T Offline
    Pavlo Balashov
    wrote on last edited by
    Доброго всім часу доби. Мене звати Павло. 16 числа прилітаю до Калгарі. Шукаю роботу. Мені 29 років. Вища технічна освіта з ремонту автомобілів та керування автотранспортними підприємствами. З 17 років ремонтую автомобілі. Ремонтував ходову, двигуни, встановлював гбо на авто. Останніх 3 роки ремонтував дизельні форсунки. Може комусь потрібен помічник механіка або якась робота пов'язана з цим. Напишіть. Дякую. Також цікавить допомога з житлом та транспортом. Розгляну пропозиції з інших міст в Альберті. Буду вдячний всім пропозиціям по роботі. Готовий працювати і вчитись.
    1 Reply Last reply
    0
  • t489998039T Offline
    t489998039T Offline
    Dariia Savinykh
    wrote on last edited by
    В санридже есть запись на каждую субботу. 190$ с человека по CUAET Там же сразу есть и лаборатория для блад теста и икс рэй)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Кондратюк
    wrote on last edited by
    Доброго дня вам, шановні українці!, учасники групи! Проживаю в Калгарі вже 2 місяці, активно шукаю роботу!.. по освіті кухар-кондитер, маю стаж більше 5 років., пізніше працювала на машинобудівному заводі робітником, стаж 10 років., з початку війни проживала в Польщі і працювала в клінінг, стаж більше року.. може хтось, щось порадить, може хтось працює тут на заводах-фабриках, і там набирають робітників… може в сфері ресторанного бізнесу..( згідна на посудомийку, прибиральницю)…. Ну або ж клінінгові компанії може потребують сумлінних працівників… Щиро дякую усім за будь-яку інформацію! Всі питання в пп.. Миру усім! 🙏💕
    1 Reply Last reply
    0
  • t859385475T Offline
    t859385475T Offline
    Inna Kozhara
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо летіти з Калгарі в Торонто, які документи, крім паспорту, перевіряють? До прикладу, якщо паспорт продовжено, а оновлений work permit ще чекаємо, чи не виникнуть питання? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Стадницький
    wrote on last edited by
    Доброго дня При подорожі у середині країни жодних перевірок крім індентифікації особи не проводяться.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags