Ukrainian Calgary
-
Програма на сьогоднішній день не працює тому ми і не включаємо у програму інформування. Завтра буде повна відомість щодо правил та вимог заміни прав тоді і буде оновлення інформаційного сповіщення
-
Так як точної інформації на сьогоднішній день немає ми і не включаємо це у програму інформування а діємо згідно правил отримання на сьогоднішній день.
-
Заява це заява, жодних нормативних норм немає станом на зараз програма ще не задіяна і достовірно невідомо як вона проходитиме, так як у провінцій які ввели дане правило раніше чи з деякими особливостями і ми не можемо видавати інформацію з пустими надіями. Тому що якщо ми зараз повідомимо що ви можете просто прийти і поміняти і люди вибудують якійсь надії, але завтра викладуть правила отримання і виявиться що процес складнішій. У такому випадку получиться якщо ми надали марні надії людині і тільки збентежили її неправдоподібною інформацією.
-
Скинь до заводських з повним форматуванням диску. Не чув про віруси на маку, але якщо дуже хочеш - це найкращий варіант
-
привет, как дела сегодня, извините за внимание, мы ищем людей на частичную и полную занятость, в основном с помощником, но также с работой на дому. Мы предлагаем как удаленно, так и в офисе. Это работа из дома, и зарплата выплачивается еженедельно. Если вас заинтересовала вакансия, пожалуйста, отправьте мне личное сообщение для получения дополнительной информации. Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы разбираетесь в компьютерах.
-
Всім привіт , мене звати Адріана , працюю в компанії Telus . Можу допомогти з підключенням домашнього інтернету , телебачення та smart automation system. Працюю саме в promotion team (тобто в нас найкращі та найнижчі ціни) Якщо хочете перевірити що я дійсно працюю в телус - можете зателефонувати в телус і сказати мій код -KHHK , і там дійсно підтвердять що я тут працюю . Пишіть мені в приватні повідомлення свою адресу , і я зможу сказати які тарифи та ціни доступні в вас ) послуги надаю безкоштовно .
-
Дорого дня підкажіть : Sin номер роботодавцю треба показувати при наймі на роботу чи ні?
-
Привіт Мами які віддавали дітей до дитячого садочку,прошу допомоги,щоб розібрались як це все відбувається,ми знайшли дитячий садок нам дали документи які потрібно заповнити і занести назад.Як ви оформляли субсидію?і взагалі як відбувається цей процес ..бо я не дуже розумію ,скільки потрібно платити і т.д.Буду дуже вдячна за допомогу + у вересні нам треба іти до школи ,бо нам вже буде 5 років.
-
Так