Ukrainian Calgary
-
Здравствуйте, где нужно регистрироваться для ярмарки вакансий ?
-
Дякую
-
Дякую
-
У нас спрашивали только адрес просто на health карту.
-
Може хто підкаже. Якщо маєш тільки фото договору оренди, можна йти health card робити, чи обов'язково має бути паперовий варіант? З кредиткою теж питання
-
Зазвичай той договір нікому не потрібен, всім достатньо відомостей по адресу від банку
-
Підскажіть що означає condo unit?
-
Номер квартиры)
-
Тип апартаментів. Зазвичай кондо має окремого власника на відміну від apartments, якими володіє компанія, а не фізична особа.
-
А блин тупанул) сори
-
Дякую👍
-
Якщо не помиляюсь, це означає що в вартість жила входить підстригання газонів, розчистка снігу, вивіз мусору і ще якісь функції. Якщо думаєте орендувати кондо то перепитайте чи condo fee входить в вартість оренди
-
почти)
-
Это пентхаус в Даунтауне?
-
О,знаю этот дом,видел у кого-то из блогеров👌
-
також можно ще у Відні але ж від себе лист напишіть) чи просто роздрукуйте
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна консультація щодо найвигідніших тарифів операторів, або ж хтось хоче змінити свій тариф - можу з цим допомогти, я працюю у wow mobile (market mall). Також, якщо хтось хоче розпочати свою кредитну історію (взяти телефон від оператора в росстрочку) і цікавиться умовами - теж можу консультувати щодо цього. Гарного всім дня🌸
-
Замовляла прапор на амазон
-
Всім привіт) Питання скоріше до дівчат. Можливо комусь вже доводилось шукати. Де можна в Калгарі знайти весільну сукню ( для розпису) бажано за адекватну ціну.
-
Привіт, хто знає як попасти на сертифіковані курси анг, і де здати тест ? Дякую
30 Jan 2023, 02:45
5597/36542
about an hour ago