Ukrainian Calgary
-
Тобто?😳 Реєструйтесь на офіційному сайті та заповнюєте анкету. Як що англійська погана, то це можна зробити за допомогою google translate. На youtube вже більше ніж пів року тому були відео де розбирались заповнення анкет. Це займає час, але розібратись з цим взагалі нема ніякої проблеми.
-
Ні. Це не має значення.
-
Написала Вам у пп
-
Добрий день,чи працює хтось в Калгарі на фабриці чи складах більше 40 годин на тиждень? Якщо так напишіть будь ласка де, дякую
-
Доброго дня. 27 березня разом з хлопцем прилітаємо до Калгари. Я маю досвід праці оператором навантажувача, барменом, продавцем, офиціянтом, майстром депіляції (віск, цукор), мій англійській слабкий, Але я учу його кожен день,та займаюсь з репетитором.Хлопець теж має великий досвід праці оператором навантажувача, є починаючим програмістом, англійська на рівні А2. Знаємо українську, польску та російську мови. Готові до будьякої роботи. Дякую завчасно всім 😊.
-
добрий день, підкажіть будь ласка хтось робив сертифікат для здешевлення страховки на машину???
-
Якщо отримав водійське посвідчення (на заміну українського) у Манітобі.Але через місяць переїду у Калгарі, то ж чи треба буде мені знову міняти посвідчення і на яких умовах якщо так. Дякую за відповіді 💛💙
-
Але ж ви розумієте, що прямі рейси зараз самі дорожчі )