Ukrainian Calgary
-
Навіть альбертянський, щоб були менші рейти по страхівкам, наприклад
-
Відповіли у приватні повідомлення
-
А як саме провести попередню реєстрацію?
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка хото летів із котами, які документи потрібні для Канади? В нас є паспорти із усіма прививками та чіпи. Є СDC сертифікат на прививки та чіпи для кішок. Також зроблені титри для кішок.
-
-
напишіть і мені, будь ласка
-
P. S: італійський вет. лікар
-
Та тут в Італії нам вет лікар приватний нагородив бог зна що. Ми тут проїздом, сину візу через Рим робили, бо довго не було результату. Ось вет лікар сказав, що для Канади потрібні титри європейські. Піпец, ми тут тільки місяць. Тому і уточняю, щоб в Торонто при прильоті не було проблем. Всі документи на двох мовах: українська та англійська.
-
Це взагалі супер. В нас білети на 11 число, мабуть хотіли заробити на нас 🤬
-
Велике всім спасибі, тепер спокійна 🙏
-
-
В уряді Альберти запустили гарячу лінію для новоприбулих по програмі CUAET. Вас проінформують по всім питанням , які можуть виникнути: освіта, фінансова допомога, субсидії, посвідчення водія, ресурси для працевлаштування, доступне житло, отримання мед обслуговування. 1-888-701-11-01 (Консультують українською, російською та англійською)
-
Всім привіт, у мене питання щодо отримання статусу PR. Зараз я живу в Квебеку і планую незабаром переїхати до Калгарі (у червні виповниться рік моєї роботи на повний робочий день у Квебеку). Чи потрібно додатково пропрацювати один рік в Альберті, а потім подати заявку на PR, чи я можу подати заявку відразу після прибуття в Альберту (якщо у мене є пропозиція роботи на повний робочий день на ту саму посаду, що й у Квебеку)