Ukrainian Calgary
-
І мені будь ласка
-
P. S: італійський вет. лікар
-
Та тут в Італії нам вет лікар приватний нагородив бог зна що. Ми тут проїздом, сину візу через Рим робили, бо довго не було результату. Ось вет лікар сказав, що для Канади потрібні титри європейські. Піпец, ми тут тільки місяць. Тому і уточняю, щоб в Торонто при прильоті не було проблем. Всі документи на двох мовах: українська та англійська.
-
Канаде вообще титры не нужны. Это только для Европы и ещё некоторых стран.... Главное что бы была от бешенства прививка
-
Це взагалі супер. В нас білети на 11 число, мабуть хотіли заробити на нас 🤬
-
Я так зрозуміла що в Канаді взагалі тітри не треба.
-
Велике всім спасибі, тепер спокійна 🙏
-
Відповіли у приватні повідомлення
-
В уряді Альберти запустили гарячу лінію для новоприбулих по програмі CUAET. Вас проінформують по всім питанням , які можуть виникнути: освіта, фінансова допомога, субсидії, посвідчення водія, ресурси для працевлаштування, доступне житло, отримання мед обслуговування. 1-888-701-11-01 (Консультують українською, російською та англійською)
-
Всім привіт, у мене питання щодо отримання статусу PR. Зараз я живу в Квебеку і планую незабаром переїхати до Калгарі (у червні виповниться рік моєї роботи на повний робочий день у Квебеку). Чи потрібно додатково пропрацювати один рік в Альберті, а потім подати заявку на PR, чи я можу подати заявку відразу після прибуття в Альберту (якщо у мене є пропозиція роботи на повний робочий день на ту саму посаду, що й у Квебеку)
-
В бібліотеці друкували?)
-
Добрый день. Подскажите где можно распечатать документы. Желательно где то в центре. Ходили в многие типографии но не все таким занимаются.
-
Спасибо всем большое за информацию ❤️❤️❤️
-
Там вам треба підійти до працівника, сказати що ви новенькі і щоб вам зробили карту, і потім зможете користуватись) в місяць можна на 5 доларів роздруковувати безкоштовно, але якщо чесно я не знаю скільки це всього аркушів😅 будуть питання пишіть)
-
В будь-якій бібліотеці, але перед цим зареєструйтесь в бібліотеці і отримайте картку бібліотеки. У мене так було. Це зайняло 15 хвилин, зато потім можете користуватись всіма благами бібліотек Калгарі.
-
В бібліотеці друкували?)
-
Нет там не были ещё 🙃 спасибо за информацию.
-
Доброго дня Підкажіть, яка різниця між 5 full та 5 gbl правами
-
Сьогодні сказали в реджестрі, що фул має право навчати інших, а gdl не має права навчати. Вся різниця тільки в цьому
-
Друзі!!! Усім вітаннячка😀 Підкажіть, будь ласка, можливо у когось у будинку здають у оренду квартиру. Або Ви знаєте того, хто міг би допомогти у цьому питанні?! Дуже усім дякую за будь яку допомогу!!!❤️
30 Jan 2023, 02:45
5821/36590
about 2 hours ago