Ukrainian Calgary
-
Хтось цікавиться лижними окулярами та спальним мішком?
-
Доброго дня. Планую прилетіти в Альберто на початку березня. Шукаю роботу. Хотів би займатися внутрішніми роботами по будові. Може хто знає з ким можливо зв’язатись? P.S. : сайти для пошуку роботи я знаю.
-
Усім добрий вечір 🤍 Запрошую всіх до себе на процедури оформлення і фарбування брів, також ламиінуавання брів ❣️ Матеріали з України професіональні На першу процедуру ламінування діє знижка 10% Буду Рада кожної🫶🏽 Центр Калгарі 🤍
-
Доброго дня. 27 березня разом з хлопцем прилітаємо до Калгари. Я маю досвід праці оператором навантажувача, барменом, продавцем, офиціянтом, майстром депіляції (віск, цукор), мій англійській слабкий, Але я учу його кожен день,та займаюсь з репетитором.Хлопець теж має великий досвід праці оператором навантажувача, є починаючим програмістом, англійська на рівні А2. Знаємо українську, польску та російську мови. Готові до будьякої роботи. Дякую завчасно всім 😊.
-
Доброго дня, чи летів хтось до Калгарі з Праги?
-
Підкажіть, чи купував хтось квитки люфтханса варшава-калгарі з пересадкою у франкфурті? У вас не було проблем з оплатою? (моно, мастеркард)
-
добрий день, підкажіть будь ласка хтось робив сертифікат для здешевлення страховки на машину???
-
Якщо отримав водійське посвідчення (на заміну українського) у Манітобі.Але через місяць переїду у Калгарі, то ж чи треба буде мені знову міняти посвідчення і на яких умовах якщо так. Дякую за відповіді 💛💙
-
А можете підказати на якому сайті краще замовляти білети?
-
Прямих немає, я буду їхати бусом в Амстер, а потім звідти прямий літак
-
А так можно погратися з літаками з Німеччини, але я не підкажу где їх краще дивитися
-
На WestJet дешевше, якщо по такому маршруту, що і я
-
Самое лучшее с франкфурт на Майне прямой до Калгари
-
Але ж ви розумієте, що прямі рейси зараз самі дорожчі )
-
Легче прямым но я выбрал маршрут чуть. Сложнее
-
Между прямим и с пересадкой
-
Чем ехать в Германию и прямой рейс разница была в 100 евро
-
Так удобнее
-
То понятно я летел Вена монреал и Калгари
-
Коли хотілося спростити маршрут то ціна дорожча