Ukrainian Calgary
-
Registry оформляє лише health card. Решту я вже отримувала поштою, але раджу запитати, можливо щось змінилось. Я це робила у липні минулого року.
-
Ok,дякую .
-
Подскажите пожалуйста, куда вы записывались к дантисту? 🙂
-
Shawnessy Smile Dental
-
Спасибо
-
Viva Dental знайдіть в інтернеті, ми дуже задоволені
-
Безкоштовно чистка зубів, лікування карієсу та виривання зубів, решта не покривається . Це стосується стоматологічних послуг. Також бенефіти на офтальмолога і якщо не помиляюсь швидку допомогу якщо викличите.
-
Дякую
-
Как поменять ворк пермит на открытый после сдачи анализов ,кто-то это делал ?
-
Дякую !)
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хто має досвід - чи це нормально, якщо знімаєшь тільки кімнату, не мати ніякого договору? Мені запропонували кімнату, та хозяйка прямо сказала, що не бажає платити податки. Оплата помісячна... Може хто має якісь поради, як себе убезпечити від можливого шахрайства?
-
Друзья кто знает где оформить , tenant insurance
-
Возьмите меня)
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста как пополнить с Канады карточку ПриватБанк, гривневую (карта с собой). Открыта карта дебет в CIBC. Только если можно в подробностях, а то что-то очень туплю😅 можно в лс)
-
Можливо хтось знає чи підходить як підтвердження досвіду роботи контракт з роботодавцем? Оце щоб з України підтвердити досвід роботи попередній.
-
Через приложение Wise
-
Грошові перекази, вестерн нюніон
-
Друзі вітаю. Хто мав чи має справу з Avenu Living?
-
Подскажите пожалуйста, Билеты на общественный транспорт можно купить только в приложении Calgary transit my Fare?
-
Кто в Калгари, я ремонтирую автомобили кому интересно пишите в Личное Сообщение
30 Jan 2023, 02:45
5859/36681
about 4 hours ago