Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t386628532T Offline
    t386628532T Offline
    Volodymyr Konovalov
    wrote on last edited by
    Дякую, ми теж переїжджаємо з Манітоби
    1 Reply Last reply
    0
  • t851228509T Offline
    t851228509T Offline
    Аннетка
    wrote on last edited by
    Добрий вечір Цікаво чи є тут люди які продають своє авто або допомагають з покупкою ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Теж саме сказали, Но сьогодні прийшов пластик , на ньому просто стоїть Class 5, як зрозуміти це full чи ні. Адже коли здавав тест драйв , то сказали шо відмінили різницю єдванс і фулл, всім дають фулл.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Шукайте на маркет плейсі або kijiji. Хороші варіанти авто розлітаються швидко, тому якщо побачили гарне авто з вигляду, ціна норм і опис хоча б не зазначає механічних проблем - домовляйтеся чим скоріше на зустріч
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia Saranchuk
    wrote on last edited by
    Плануєш емігрувати до Канади? Готуйся до IELTS із котами😻 ▪️Тривалість: 12 тижнів. ▪️Кому підходить: Тим, хто має англійську рівня B1 або вище. ▪️Викладачі: Лєра (IELTS Academic band 8.0) та Женя (IELTS Academic band 7.0) ▪️Чому слід обрати саме нас: Ми здавали IELTS особисто, тож всі секрети ти дізнаєшся з перших вуст. Особисті зустрічі наповнені виключно концентрованим матеріалом, адже твій час дорожче за будь-що інше. Гнучка система оплати дозволить оптимізувати твій бюджет. ▪️Вартість: 1500 гривень / тиждень. ▪️Як розпочати: напиши нам в особисті📩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryną
    wrote on last edited by
    Привіт усім. Можливо є місця, де збираються наші українці. Хочу побільше інформації зібрати про Калгарі🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Стадницький
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Звичайні сигарети ви можете купити у таких магазинах як 7/11, CircleK та подібні, ціна для знайомих нам брендів PallMall, Marlboro та інше від 15 до 19$ за пачку 20 шт. за пачки 25 доплата 2.5$ приблизно, також у цих магазинах зазвичай можна купити HEETS for IQOS але тут обмеження у 3 смаки і усі на табачній основі та купівля можлива тільки блоками (блоки не стандартних розмірів). Щодо одноразок вейпів та іншого краще купувати у спеціальних Вейп шопах, ціни від 9$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tolik
    wrote on last edited by
    Була така ж ситуація, документи прийняли нічого не сказали , дали бумагу 5 GDL, а потім через день зателефонували з реджістарі, сказали що права прострочені і потрібно пруфи що є права не прострочені бо без пруфів не можуть відправити на розглядання. Прийшов до реджістарі показував дію ( я оновив права , але пластік в Україні,) сказали зробити скріншоти , і вислати на почту , прокате це чи ні побачимо 🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • t1624075340T Offline
    t1624075340T Offline
    TI
    wrote on last edited by
    Доброе утречко всем. Хотела спросить мне нужно проверить зрение "peripheral vision" есть направление от реджестри. Так вот возможно кто-то уже делал эту проверку и знаете клинику или оптику где можно это сделать. Было бы супер если там и очки сразу можно заказать. А-то я в 4 была но у них нет специальных аппаратов для проверки периферийно го зрения. Спасибо заранее за ответ 🙏🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t950110929T Offline
    t950110929T Offline
    Vlada Slizko
    wrote on last edited by
    Всім привіт, якщо комусь потрібна консультація щодо найвигідніших тарифів операторів, або ж хтось хоче змінити свій тариф - можу з цим допомогти, я працюю у wow mobile (market mall). Також, якщо хтось хоче розпочати свою кредитну історію (взяти телефон від оператора в росстрочку) і цікавиться умовами - теж можу консультувати щодо цього. Гарного всім дня🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • t434011194T Offline
    t434011194T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Написала в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t538009555T Offline
    t538009555T Offline
    Rostik Alchinski
    wrote on last edited by
    Нашел работу. Но в Work Permit указана провинция Квебек. Сказали надо переделать. Кто сталкивался с такой проблемой и знает как правильно его переделать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t861473184T Offline
    t861473184T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Коля Коля
    wrote on last edited by
    Привіт. Можливо комусь буде корисно. Поміняв сьогодні українські право на канадські 5gd. В моїх українських не було дати закінчення і навіть була помилка в одній букві прізвище. Все зробили без ніяких проблем, за 60₴, коли прийде пластикові можна поміняти на категорію 5ful.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Коля Коля
    wrote on last edited by
    Lion park
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Яка адреса реджистри можете скинути?
    1 Reply Last reply
    0
  • t727095294T Offline
    t727095294T Offline
    Grona_Vika
    wrote on last edited by
    Доброоо дня 🌸 В МЕНЕ ПИТАННЯ ПО ТЕМІ 📌IPHONE - ICLOUD! * можливо хтось мав схожу ситуацію і зможе підсказати. Якщо я купила підписку на додаткове сховище в іншій країні, але хочу відмінити підсипану і встановити канадський апп стор. Так ось питання! Якщо я відміню підписку, а потім куплю але з іншої країни мої дані видаляться?! Буду дуже вдячна за підсказку🙌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladi Vitske
    wrote on last edited by
    Всем привет. Живу в комплексе Eleven в даунтауне на 39 этаже. Никто не хочет подселиться? Одному скучно вдвоем веселее. Стоимость аренды 1900, с каждого будет по 950 в месяц. Кто заинтересован пишите в личку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladi Vitske
    wrote on last edited by
    😂😂та не, не все так печально)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii