Ukrainian Calgary
-
Доброго дня Ні усі ваші дані будуть зберігатися що дати оновлення підписки, під вашою підпискою зазначена дата її закінчення то ж до данної дати усі дані зберігатимуться.
-
Продаются картины. Акрил/Гуашь Холст на подрамнике. Отправка по всему миру из Украины, Николаев. Делая заказы Вы меня поддерживайте. Спасибо. Пишите на телеграм +380679878434
-
загугліть
-
Я так розумію, що це треба зробити максимально швидко, щоб не анулювали інформацію в ICloud?)
-
А ви особисто так робили?
-
якщо ви цього не зробите, то вони напишуть попередження. якщо ви і на нього не відреагуєте, тоді дані видялять
-
вони мені сказали, що коли відмінити то вам прийде сповіщеня щось типу: бракує пам'яті - купіть.
-
Тобто якщо я відміню підписку мої дані не видаляться?
-
ні, якщо відразу поновити сховище. якраз вчора спілкувалась з їх підтримкою на цю ж тему)
-
якраз в процесі. мені вчора скасували підписку, але вона буде дійсна до кінця місяця, а потім зможу перепідключити.
-
Ви можете перейти просто на канадський арстор. Підписка буде діяти до моменту наступної проплати. А коли настане цей день, вам напишуть шо треба купити по новій ціні. У мене було так
-
в мене теж було так, але не з iCloud, він просто зник як підписка з телефону і я не могла нічого з ним зробити: ні поміняти, ні відмінити. Прийшлось писати в підтримку.
-
Так, пені теж це написали, але в мене закріплена Польска карта і я не можу ані добавити канадську а ні скасувати польску, поки підписка активна((
-
Дякую, вроді все вийшло))
-
Без різниці в якій ви країні. Icloud підвязаний до вашого акаунту а не серверу країни
-
Привіт Скажіть будь ласка Можливо хтось міняв польські права на канадські ? Як це відбувається І чи це взагалі можливо? Чи буде тільки клас 7 і все? Стаж великий Щось не можу знайти по пошуку в групі
-
Зрозуміла Дякую
-
Міняють один до одного лише українські на канадські, всі інші через звичайні тести
-
Чи є у Ванкувері центри українського масажу, чи навіть самостійна приватна робота?
-
Тобто якщо українські недавно поміняла на польські то так не вийде ?
30 Jan 2023, 02:45
6006/36536
about 4 hours ago