Ukrainian Calgary
-
У вас в правах повинно писати, що ви використовуєте окуляри. Можна в обдурити якщо вони не помітять.
-
Доброго дня. Порадьте україномовного страхового агента. Потрібно застрахувати авто. Дякую
-
Чоловік вдівав окуляри коли перевіряли зір. Вдома він за кермом також завжди в окулярах був. Один раз надуриш потім аукнеться коли не чекатимете...
-
Всім привіт Можливо хтось робив довіреність в Канаді, і знає україномовного нотаріуса? Буду вдячний за будь яку інформацію 🙏🏽
-
Також буду вдячний хто підкаже україномовного нотаріуса. Треба зробити довіреність на розпорядження корпоративними правами.
-
Якщо у вас є лінзи то так, якщо ні то спочатку підіть до окуліста і прийдіть уже з лінзами. Якщо у вас серьёзно все з зором то ідіть і отримайте окуляри. Є клініки де все покриває хелс карта. Я завтра іду туди. Бо також проблема з очима. Але я не знала про це поки не пішла міняти права😅
-
Всем привет Кто-то пользовался Communauto? Можете рассказать за границы на карте и какие-то нюансы которые нужно знать.
-
Дякую )
-
Це flex zone, в якій ви повинні залишити автіку, коли завершаєте подорож. В цілому це зона, де знаходяится всі авто. Також при поверненні авто дивіться на знаки, де дозволене паркування, інакше вам після може прилетіти рахунок за неправильне паркування. Оскільки communauto має agreement з владою міста, вони й дозволили залишати авто в зоні, яку ви бачите на карті.
-
Підскажіть будь ласка тямущого сімейного лікаря, хто стикався
-
Всім привіт. Можливо комусь буде цікаво, здається в оренду
-
Доброго дня, а можна адресу клініки?
-
Так відправлю в лс
-
Привіт. Можливо в когось була подібна ситуація.Хочу додати картку мастеркард сервус в додаток убер,але додаток пише помилку, спробувала і дебет і кредит. Ніяк не можу додати спосіб оплати(((
-
А який у вас банк?
-
Было, но немного не так. Мне блокнули карты после попытки добавить в убер😁 Пришлось в банк идти, там уже помогли
-
Згодна з вами) А нам ця кредитна спілка по дорозі була тому відкрили там щоб час зекономити.А додатком користуєтесь? Можливо там з картки на карту перекинути
-
Сервус тоже. Уже десять раз пожалели что повелись на эти 250$
-
Ще спитаю вас) після відвідування банку змогли користуватись в убер їхньою карткою?
-
Можливо, трохи незручно, але можна звикнути
30 Jan 2023, 02:45
6178/36724
about 12 hours ago