Ukrainian Calgary
-
Ви не розумієте про,що говорите і який ступень у мене добре , що я з таким мінусом взагалі сам ходжу
-
Я вам кажу що відбувається при процесі заміни прав і що питають, а не даю вам якісь оціночні судження. У вас все одно інших варіантів ніж прийти в лінзах і окулярах нема, скільки б ви тут не виписували. У вас не будуть питати чи під окулярами є лінзи, - це все що я хотіла сказати. Все що ви можете сказати - дякую учасникам за надану інформацію, а не агресувати🤷♀️
-
Не розумієте ситуації
-
Мені цікаво те що ви і самі значить не розумієте ситуацію. Якщо ви так погано бачите,що ледь ходите,чи не думаєте ви що на дорозі це може спричинити проблеми для оточуючих?
-
Я конечно не хочу никого обсуждать,но если вы сам еле ходите,то о каком водительском удостоверении вообще речь? Как вы ездить собираетесь?
-
Ні, не думаю ,я думаю про себе тільки і запитання не було про когось.
-
Ребята может кто знает или у кого-то есть семейный доктор который также владеет польским языком к которому можно попасть на приём в ближайшее время отпишитесь пожалуйста в лс.
-
Там,как мне кажется,с такой логикой,проблема не только со зрением😁
-
Всім привіт, як зробити довідку про несудимість для роботи?
-
Логика такая: Он же писал в Украине прокатило и тут прокатит:)
-
Забейте
-
Так як і їзджу ... Нормально їзджу у великій оптиці лінзи+ окуляри бачу , питання ,щоб пройти бо як не пройду (обдурю)то життя піде під укіс в Канаді бо і так пішло через цю величезну ваду
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, як знайти сімейного лікаря?
-
Ми якось живемо з сім'єю без машини пів року майже на окраїні міста і нічого. Так що можна тут жити без машини не драматизуйте.
-
Добрий день, як ви шукали сімейного лікаря?
-
Ну то плануйте свій день. А як люди з під Києва їздять на електричках на роботу і нічого. Тут автобуси не дуже часто ходять, але вони нормально покриваюсь місто. Шукайте житло біля C-train та будете швидко добиратися до центру.
-
Автобуси що пів години ходять?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка,яким месенджером користуються в Калгарі?
-
Надо сегодня
-
Где можно подстричься
30 Jan 2023, 02:45
6247/36735
6 minutes ago