Ukrainian Calgary
-
Доброго дня!) Шукаю людину, котра змогла (сьогодні після 4 год або завтра) перекопати невеличку частинку біля дому, район Renfrew на 10 Ave, NE. Заплатимо Прошу писати в приватні повідомлення Дякую!))
-
Якщо є можливість, чому б і ні. Там по іншому, ніж тут
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка хто знає як не за всі гроші світу дзвонити в Україну?
-
Кто тут спрашивал по поводу Нееts и cигapeт - я вообще искала где купить месяца три, даже попала на «привезу с Украины» и конечно ничего не получила. Недавно мне подруга дала магазин и я сегодня наконец-то получила свой заказ!😊 Так что если вам ещё нужно - напишите мне, поделюсь контактом
-
Чудо хтось шукае житло, downtown. 1 bedroom 1900 cad. Дуже гарні умови. Пишіть мені .
-
Вітаю! У зв'язку з переїздом звільняється з 15 травня 1 бедрумна квартира на 10 авеню в локації Downtown від агенції Oliver . У квартирі наявні необхідний набір речей для побуту.Якщо потрібна за окрему плату дитяче двох ярусне ліжко . Ціна оренди на данний момент 1900$. В орендну плату входить вода і опалення. Тренажерний зал, більярд. Поруч є школи, супермаркети.
-
ВСІМ, ХЄЛОУ🌸 Слухайте, нещодавно під’їхало питання на рахунок свого магазину (онлайн). Якщо все робити по чесному, то як проходить легалізація цього процесу (можливо хтось розбирається🙃) І чи всі хто відкриває свою справу має сплачувати податок, чи це залежить від суми доходу? Буду вдячна за фідбєк🕊️❤️
-
Підкажіть, хто знає, де можна купити велосипедні покришки на 26'' та тонкі на шосейний велік?
-
Тобто тільки по соц мережах? Інших варіантів немає? Підключити якись пакет може..
-
Саме дзвінки на номери телефонів.
-
Пакети від операторів будуть дуже дорогі. Ви можете купляти пакти в скайпі, як писали вище. Там можно купляти хвилини на дзвінки у будь-яку країну світу. І вийде дешево.
-
А зрозуміла. Дякую за інформацію!!!
-
Доброго дня!! Шукаю кімнату, готов дивитися любі варіанти, т.к працюю в районі аэропорта, а живу на Сеттоні тому і хочу переїхати. Віталій 4039252580
-
Доброго дня Є матрас double size В хорошому стані Ціна 60 + доставка