Ukrainian Calgary
-
Вітаю! У зв'язку з переїздом звільняється з 15 травня 1 бедрумна квартира на 10 авеню в локації Downtown від агенції Oliver . У квартирі наявні необхідний набір речей для побуту.Якщо потрібна за окрему плату дитяче двох ярусне ліжко . Ціна оренди на данний момент 1900$. В орендну плату входить вода і опалення. Тренажерний зал, більярд. Поруч є школи, супермаркети.
-
ВСІМ, ХЄЛОУ🌸 Слухайте, нещодавно під’їхало питання на рахунок свого магазину (онлайн). Якщо все робити по чесному, то як проходить легалізація цього процесу (можливо хтось розбирається🙃) І чи всі хто відкриває свою справу має сплачувати податок, чи це залежить від суми доходу? Буду вдячна за фідбєк🕊️❤️
-
Підкажіть, хто знає, де можна купити велосипедні покришки на 26'' та тонкі на шосейний велік?
-
Тобто тільки по соц мережах? Інших варіантів немає? Підключити якись пакет може..
-
Саме дзвінки на номери телефонів.
-
Пакети від операторів будуть дуже дорогі. Ви можете купляти пакти в скайпі, як писали вище. Там можно купляти хвилини на дзвінки у будь-яку країну світу. І вийде дешево.
-
А зрозуміла. Дякую за інформацію!!!
-
Доброго дня!! Шукаю кімнату, готов дивитися любі варіанти, т.к працюю в районі аэропорта, а живу на Сеттоні тому і хочу переїхати. Віталій 4039252580
-
Доброго дня Є матрас double size В хорошому стані Ціна 60 + доставка
-
Добрий день! Хто може допомогти з перевезенням дивану 2 м по Даунтауну сьогодні? (за оплату)
-
Доброго вечора! Є вакансія Бариста в Калгарі . Кого цікавить пишіть приватні. P.S. Пошук Бариста з досвідом роботи. ( «я працював/ла колись не пройде ) дякую
-
Привіт всім, хто знає де можна знайти норм кросівки та не дуже дорогі?
-
Це в Village Square
-
Усім привіт, а де я можу взяти лист від соціального працівника?
-
Доброго дня! Зняли житло і зіткнулись з таким питанням, що необхідно оформити на себе utilities. З елктро та газом все вийшло без проблем, оформили на Enmax. А от вода і сміття - лендлорд каже що там же, а ми вже всі очі вийняли і на сайті нічого не знайшли про це, тільки посилання на сайт City of Calgary з роз'ясненнями правил збору і сортування((( Може хтось вже пройшов цей шлях і може підказати? Якщо можна, напишіть будь ласка в приватні повідомлення. Дякую заздалегідь!