Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t465298923T Offline
    t465298923T Offline
    Oksana Melentyeva
    wrote on last edited by
    Профиль пользователя www.avito.ru/user/0c3c5906981e525d5ca3845b81171df3/profile?src=sharing
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ma(k)son
    wrote on last edited by
    Авіто? А ви точно з України?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana Liaskivska
    wrote on last edited by
    дякую велике🙏 Це саме і цікавило. Бо в різних dhl космічні цінники(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Я цікавився на Почта Польська, але ще не відправляв . Посилка може бути максимум 20 кг, з відповідними розмірами (максимальні розміри не пам'ятаю, але не маленька точно). Якщо замовляти авіа то ціна питання близько 500 злотих. Якщо баржою - близько 200 злотих, але пливе 2,3 місяці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t600728847T Offline
    t600728847T Offline
    Lil Baby Di
    wrote on last edited by
    Если вы подаетесь на визу в Польше ,вам надо будет ещё оплатить 127 злотых за отправку обратно ,если вам не скажут приезжать в офис за паспортом Но курьер не пишет когда он придёт ,так что советую скачать приложение dpd чтобы вы там могли отслеживать посылку
    1 Reply Last reply
    0
  • t475813131T Offline
    t475813131T Offline
    Olena Savchenko
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, зв’язуюся через електронну пошту з різними організаціями, які допомагають у пошуку роботу, житло тощо. Всі просять подати паспортні дані та дані віз. Чи можу я спокійно подати цю інфу? Бо читала, наприклад, що SIN не можна нікому вказувати. А от із паспортними даними як? Буду вдячна за відповідь 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Стадницький
    wrote on last edited by
    SIN number можна надавати тільки у держ установах, фінансових установах та при заключені договору на роботу в усіх інших випадках SIN number ви надаєте на свій розсуд під повну вашу відповідальність, щоб забезпечити себе від несанкціонованого використання раджу вам створити аккаунт в одній з двох компаній Equifax or TransUnion, це в деякому сенсі кредитний агент/бюро де ви можете відслідковувати за вашим кредитним рейтингом а також за історією запитів і відслідковуванню кредитних ліній. Також данні організації відслідковують чи ваші данні не було знайдемо на сторонніх форумах чи у так званому darknet. Безпосередньо данні паспорта та UCI номер для зловмисників не несе великої цінності, так що якщо у вас запрошують ці данні ви можете сміло їх пред’являти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1171534222T Offline
    t1171534222T Offline
    Натуся
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, підскажіть будь ласка, хтось їде з дітьми в Канаду, які закінчують 11 клас, як продовжити навчання і отримати атестат?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1273489062T Offline
    t1273489062T Offline
    Mia 🦋
    wrote on last edited by
    Привіт всім! Створюю розвиваючі альбоми на липучках для дітей від 1 року. ✅️ Тренуємо увагу, зорову пам'ять та посидючість ✅️ Розширюємо світогляд ✅️ Розвиваємо дрібну моторику та координацію. ✅️ Цікаве вивчення світу гарантоване. Долучайтесь до моєї сторінки в інстаграм instagram.com/busybook.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland  💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 💥Носка 4-6 недель 👍Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Запишись сейчас😉 Места ограничены⏳ #нащиваниеРесниц #нараститьРесницы #ресницыКалгари
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла Ла
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Шукаю жінку з дитиною на підселення у будинок, маю 2 вільних кімнати. Калгарі, район Deer Ridge. Поряд є школи та магазини у пішій доступності. Оренда актуальна з травня. За детальною інформацією та фото, будь ласка, пишіть у месенджер. Усім гарного дня)
    1 Reply Last reply
    0
  • t460600788T Offline
    t460600788T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Продам Dodge Caliber 2012 автоматическая коробка передач, круиз контроль, подогрев сидений . машина в хорошем состоянии. 250000 пробег, сел- поехал . По кузову пару ньюансов видно на фото. Нужно заменить задний подшипник ( начал гудеть) , я его купил, но нет времени заменить, отдаю бесплатно. Цена 6300$ в комплекте летняя резина.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1731293174T Offline
    t1731293174T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    instagram.com/tetiananailart?igshid=YmMyMTA2M2Y=мої
    1 Reply Last reply
    0
  • t1731293174T Offline
    t1731293174T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Привіт усім😊. Мене звати Тетяна, я майстер манікюру з шестирічним досвідом. Запрошую на професійний та безпечний манікюр. Я працюю вдома в районі Fish Creek boulevard SW Calgary, використовую такі матеріали: гель, акрил гель і базовий гель. Манікюр (чищення) комбі технікою. Ціна залежить від того, що ви хочете зробити, зазвичай вона починається від 40 доларів, ви надсилаєте мені зображення того, що ви хочете, якщо воно у вас є. Стерилізація виконується в сухожаровій шафі!
    1 Reply Last reply
    0
  • t603202290T Offline
    t603202290T Offline
    Эля
    wrote on last edited by
    Всім привіт, я сертифікований з досвідом майстер, роблю ламінування/ фарбування брів та вій🤩 воскову корекцію брів або пінцетом⚡️ Зроблю приємний бонус на перший візит 🪄 Район ELBOYA (C-train 39 AVENU) 🕑 ламінування та фарбування 1 година ⚡️Працюю ще на українських матеріалах⚡️ ЯКІСТЬ ГАРАНТУЮ ❤️ Носка ламінування 1-1,5 місяці ⭐️ Ламінування/фарбування вій 50$🔥 (при першому візиті В ПОДАРУНОК БОТОКС) Ламінування/фарбування/корекція брів 55$ instagram.com/lash_elya_calgary?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=
    1 Reply Last reply
    0
  • t320878513T Offline
    t320878513T Offline
    Aleksandr Shulika
    wrote on last edited by
    Доброго дня Друзі, я професійний фотограф. Знімаю весільні, сімейні, дитячі, індивідуальні фотосесії. Кому цікаво звертайтесь, моє портфоліо 👇🏻 www.shulika.pro
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    поширив в групі Важлива інформація Калгарі, успіхів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    Томящіяся від нехватки нових знань про природу людини або рищущі в пошуках пари доєднуйтеся до соціонічного клубу знайомств , це безкоштовно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    William Elajami
    wrote on last edited by
    Who’s all in Calgary in this group ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    William Elajami