Ukrainian Calgary
-
Доброго дня,а що за курси скажуть будь ласка або скиньте силку.Дякую
-
Нам вклеїли обом дітям, якщо є у батьків листи то 99,9 процентів вклеюють. У діток має бути стаді,щоб могли до школи піти по прильоту перевіряйте уважно перміти,щоб все вірно заповнили...хоч нас це не вберегло,пішли робити сін і щось не так було з нашими, повернулись в аеропорт попросили в офіцера,щоб перевірив всі і дитячі також, щось виправив у базі і все гаразд тепер.
-
Доброго вечора! В мене є питання 😅 Якщо не встигли за 30 днів відправити паспорт на вклейку візи. Що робити?
-
Доброе Утро . У кого есть грн на карте ? Скину канадский долар в обмен на украинскую грн по курсу , не большая сумма . Отпиши плиз , надо срочно
-
Ребята новые новости по обмену польских прав для украинцев. Моя сестра только что сдала тест и получила 7 класс, после того как придёт пластик она уже может обменять на 5 класс по новой программе альберты. Никакого вождения не здавали. Только знания по правилам 🤞🥳
-
ВІТАЮ! Я педагог з 2-ма педагогічними освітами 🎓 Мої послуги для Вас: 1️⃣ Няня (бейбісістер) 👩🍼 2️⃣ Веду уроки малювання, живопису та ліплення для Ваших діток 🎨 3️⃣ Проводжу сесії арт терапії для дорослих і дітей 🖼️ ❗ За подробицями звертайтеся в особисті повідомлення