Ukrainian Calgary
-
Ой, я не знаю. Ну попробовать же можно))) у меня знакомые тут, пара, работают, не знаю их доход, но они получают каждый на себя и +на ребенка
-
До речі це тей самий міст з серіалу The last of us 🙈
-
Там вроде бы зависит от уровня дохода… некоторые работающие местные получают тоже еду)
-
Усім привіт. Мене звати Максим, живу у Кенморі. Якщо хтось їде до Кенмору, то буду радий зустрітесь. Сам я з Харкова
-
Фудбанк для всех, и для работающих тоже! Не влияет ни на что! Канадцы получают и мы раз 10 получали, в адвоката были тоже спрашивали, полиция, учителя, медработки- все приезжают и получают, кто аплаится*. Всё онлайн делаете, вводите данные, фемили кризис пишите, аренда и т.д, что спрашивают. Потом придёт письмо- подгружаете айди или паспорт, потом дата придёт-выбираете(сейчас до 18 дней ожидание), потом QR код придёт. Удачи!
-
Миколаїв мабуть 😉Mykolajiv
-
YMCA доступний незалежно від фейрентрі. Для українців 1 місяць безкоштовно, потім 6 місяців - 70 відсотків знижка (з фейр ентрі - 75%). Тобто на перший місяць не потрібно показувати фейрентрі. Приносите паспорти, CUAET на ресепшн, вам оформлюють membership на всю сім‘ю. Сюди входять басейни, спортзал, різні види групових спортивних занять з тренерами (на сайті потрібно реєструватися).
-
Привіт всім, друзі скажіть будьласка хто в часних секторах в Калгарі живе. Куди ви діваєте гілля з дерев та кущів які обробляєте. Бо в нас є контейнер але він малий і туди великі гілки не поміщаються. Що робити? 😮💨😮💨😮💨 я так їх ди зими буду викидати по одній😭🤓