Ukrainian Calgary
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ..... у мене є робота Мені було цікаво, чи не захочете ви опублікувати повідомлення про оренду нерухомості в Інтернеті, використовуючи свій запис у Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте принаймні 2-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів на тиждень. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати,
-
Привіт всім) Хтось знає чи організовують ще безкоштовні рейси до Канади? На якому сайті можна зареєструватися?
-
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка, чи потребують у Канадських школах, щоб батьки супроводжували дитину до школи? Чи дитина може самостійно йти або їхати до школи на громадському транспорті?
-
-
Дівчата з дітками, хто живе в центрі та поки що не знайшов дитячий садок для дитини. Підемо гуляти? 😊 Ми новоприбулі з дитиною 3 роки (дівчинка), та вона дуже хоче спілкування… ми поки що тільки розіслали своі аплікаціі до садків, але дитина непосидюча 😆 не може сидіти дома)) Тому ми з величезним задоволенням можемо скласти компанію якійсь такій мамі та іі непосидючій дитині) 😄
-
Ми летіли через Лондон в аеропорт Хітроу, там надають транзитну візу на 24 години і ти можеш вийти в місто! Звісно якщо ти можеш вказати свої квитки в Канаду де написано ясно і чітко ваші імена і час відправки вашого літака. Враховуйте те що якщо їдете з дитиною і це нічний рейс був, можуть потребувати реєстрацію на букінг «готельний номер» щоб типу не в аеропорті спати або чекати свій літак. Ми стояли 5 хв на таможньому контролі, і все добре, летіли вест джет.
-
Я відправляла звичайною Почтою Польскою. Три коробки загалом 37 кг, обійшлося 90$
-
Cascade Shops (403) 762-8484 Banff
-
В цю локацію шукають людину в фаст фуд. На вихідні терміново . Можна full time i Part time