Ukrainian Calgary
-
По телефону пообіцяли вислати , це на зняття обмеження з ворк перміту . Але 3 дні чекаю і не має( Хіба така клініка попалась(
-
Люди підкажіть будьласка, які з собою треба мати документи окрім паспорту з візою по прильоту до Канади? Начебто ще якийсь папер треба роздрукувати з особистого кабінету?
-
Calgary📌 Усім привіт, якщо хтось цікавиться умовами мобільних операторів або хоче собі якийсь кращий план - я можу консультувати щодо цього. Або якщо хтось цікавиться умовами телефону в кредит від оператора - теж можу розповісти щодо цього. Гарного дня🌸
-
Так, бачу. Дякую дуже гарно
-
Їх вам ніхто не дасть. Вони відправляють результат в систему. Побачити може лише лікар.
-
Шукаю роботу Автомеханіком. Можливо в Українському колективі. Пишіть в лс хто що знає
-
Я тобі зараз кину
-
Спасибо большое
-
Нет
-
ДРУЗЬЯ СУПЕР ХОРОШИЕ НОВОСТИ. ПОДАЛИСЬ НА ОБМЕН ПРАВ 18 АПРЕЛЯ. ВРЕМЕННЫЕ БЫЛИ КЛАСА GDL5 .НО СЕГОДНЯ ПРИШЁЛ ПЛАСТИК 5 ПОЛНЫЙ КЛАСС. НАКОНЕЦ-ТО 🥳 ЖЕЛАЮ ВСЕМ ТАК-ЖЕ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ СВОИ ПРАВА 🫶🥰 И да кстати их канадские права выглядят как айди альберты только написано drive license ♥️