Ukrainian Calgary
-
Якщо данні вказано правильно (тобто без помилково) то це вам ніякої погоди не зроблять, навіть якщо хтось зверне увагу то увійдуть в положення та зрозуміють. Первинність імя чи прізвища не відіграє жодної ролі, основне правило це відповідність даних.
-
Якщо у вас вода із під крану смердить тоді у вас є деякі проблеми з сантехнікою.
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Доброго. Що вас іменно цікавить стосовно шкіл трак драйвера ? Практично кожна компанія відправляє у Канаду посилки, як UPS, DPD і так далі тут стоїть питання ціни. Раджу вам полазити на сайтах компаній які у вас найдуться в гуглі та через калькулятор онлайн на сайті перевізника обрахувати вартість відправлення враховуючи ваших запит стосовно ваги габаритів та місця відправлення та прибуття.
-
-
Доброго. Вже в Калгарі . З Польщі якщо будете відправляти посилку беріть авіа дорожчу. Ми відправили свою через пошту польську. Обіцяли 2-3 тижні ( не арестович) а по факту вже 4 тижні і по слідкуванню буде через 2 тижні. Ціна копійки -177злотих за 20кг. Обмеженість до 20кг за 1 посилку
-
Є ПРОПОЗИЦІЯ РОБОТИ Мені потрібен Персональний Помічник, який буде готовий позбавити мене від багатозадачності, яку я виконую весь день онлайн. Це віддалена робота, і ви будете працювати в основному вдома. Вік не має значення, якщо ви здатні працювати з електронною поштою. Потрібні лише дві людини, які готові почати якнайшвидше. ОПЛАЧУЄТЬСЯ ЩОТИЖНЯ. Будь ласка, це лише для жителів Канади Надішліть мені DM On WhatsApp; +1 (508) 505_4504 Примітка; Лише для жителів Канади🇨🇦
-
-
Дякую
-
Доброго дня Підкажіть чи є хтось тут хто працює у готелях!
-
Доброго дня) Запрошую до кабінету на естетик процедури та шугаринг. Адреса: 101, 638-11 Av, SW Відкрито запис на лютий-березень на наступні процедури: 1. Антицелюлітна програма: антицелюлітний масаж + вакуумно-роликовий (ноги + сідниці + живіт) + обгортання антицелюлітне. Три роки працюю із дівчатами за цією програмою. Результат після курсу: мінус 5-7см в обсязі проблемних зон, покращення зовнішнього вигляду шкіри та зменшення апельсинової кірки. Ціна 80 дол./1 процедура близько 90 хв. 2. Спа-релакс: релакс масаж тіла + спа для рук/стоп. Ціна 70 дол./1 процедура близько 80 хв. 3. Спа для обличчя: очищення + пілінг ферментний (за бажанням) + ліфтинг масаж (25-30хв) + маска (за бажанням) + крем. Ціна 70 дол. /1 процедура близько 80 хв. 4. Шугарінг - ціни в межах 20-80 дол. Приймаю в салоні та можливий виїзд додому на деякі процедури.
-
По ціні Ви взяли зовсім не авіа, воно у 2 рази дорожче, це звичайне море Наші вже рівно 1.5 місяці їдуть і ще навіть не на території Канади, зазвичай 2+місяці😉
-
Привіт всім. Є в оренду частково мебльований бейсмент , для 1 або 2 людей без тваринок. 800$/міс. , але в Airdrie . #житло
-
Can you help Emengency medicines, power station and EMT for Ukraine citizens on PayPal Fundraisers? Every little bit helps! www.paypal.com/pools/c/8RwxvE6LxF