Ukrainian Calgary
-
Усі мобільні оператори умовно безлімітні, тобто якайсь кількість GB буде на повній швидкості (в основному це швидкість до 1 GBps для 5G) а все що більше базової кількості буде діяти на обмеженій швидкості ( швидкість 3G ) Хороші тарифи з такої позиції у Rogers
-
Обменивайте свои USDT на наличные платежи.Только личная встреча(+2%)....🤝
-
Підкажіть будьласка на керування мотоциклів class 5 вистачає, чи треба якісь інші?
-
Всім привіт, відпишіть будласка той хто зіткнувся с такими проблемами, ми подавали сімейну аплікацію 3 дорослих і одна дитина 12 років, дорослим прийшов паспорт, і мамі вклеїли візу, а дитина немає в паспорті візи і прислали листа, що це ? Дякую за увагу
-
Вітаю, народ! Син 4 роки ходить у садок. Влітку йому буде 5 і вже з вересня хочемо його до школи. Як це треба робити? Куди реєструватися? Є якісь контори чи просто до школи іти питати місця?
-
Для реєстрації дитини в школу треба йти в CBE центр, або заповнювати онлайн заявку.
-
Будь ласка😉
-
Дякую
-
Я купляла на Amazon універсальній
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Або пишіть мені Район DT
-
Привіт. Є хто літав через Единбург?
-
UP TO $15000 гросс в неделю! 94% от гросса! Приглашаем OWNER OPERATORS CDL A! Оплата каждую неделю! Поддержка логбук 24/7! Предлагаем: - Up to $15000 гросс в неделю - Оплата для овнер оператора 94% от гросса - Показываем RATE CON - Нет простоев - Оплата каждую неделю - Опытные диспетчера, один диспетчер грузит не больше 4‑х траков - Поддержка 24/7 - No Forced Dispatch Требования: - Чистый рекорд - Ответственность По всем вопросам обращайтесь по номеру телефона! Контакты: 📲 773-666-7324 - Alex 📲 773-666-7759 - Viktor