Ukrainian Calgary
-
Так усе вірно)
-
Ок. Тобто підсумовуючи: спочатку потрібно отримати fair entry в city hall, з ним на місці купити проїзний , потім поїхати по вказаній адресі зробити рекріейш пас? Все? :)
-
Чудово, дякую. І останнє питання: якщо мені зараз не потрібен проїзний, а тільки рекріейш пас, я ж можу після отримання fair entry, поїхати тільки за рекріейш пас, а проїзний вже потім колись?)
-
Немає за що, усього найкращого 😊
-
Зрозуміло. Дякую за інформацію! Добраніч)
-
Звичайно, Fair Entry , той що нам видали, діє один рік. Я думаю що і рекріейшен пас має такий же термін дії, так що часу скористатись буде достатньо
-
Сьогодні отримала інформацію, що раніше можна було після отримання фаєр енрі купити проїзні по 39$, а коли прийде бенефіт карт купляти по 6$.А зараз якщо ти вже один раз купив за 39,то і надалі протягом року будете купляти по 39, Або чекату бенефіт карт і одразу подаватися на 6$
-
Ще актуально?
-
Телефонувати в Alberta income support , і просити, щоб виправили помилку і відправили нові картки
-
куплю за 60$
-
Друзі, залишилося кілька місць на завтрашній вокршоп з нейромоторики для дорослих. Участь безкоштовна. Більш докладно пишіть особистим повідомленням, двома словами не описати, скажу лише, що завжди корисно знати, як працює наше тіло і розум, які ми використовуємо щодня, у більшому разі несвідомо. Хто хоче себе апгрейдити, а не бути постійно в потоці обставин, пишить🙏.
-
Дякую!
-
Привет. Кто все таки поменял проездной с 39 на 6?
-
Ми поміняли, це у даунтауні, ділов хв на 30-40
-
Може хто хотів собі s23 ultra, зараз маю дисконт в магазині, де працюю 670$ Локація: Market Mall
-
Маю 2 місця на завтра (неділя) на поїздку в Банф, хто бажає? Пишіть😊
-
Друзі🤗 Хто здає житло чи кімнату до кінця цього місяця?👀 Ми пара. Спокійні, без шкідливих звичок і цілий день працюємо. Дуже треба завтра з готелю кудись переїхати. Airnbn знаємо, хочется трохи дешевше☺️ Дякую🌷
-
Добрый день В какие инстанции обращаться, если лендлорд отказывается возвращать депозит?
-
Які документи треба на проїздн за 6.,якщо можна адресу де в дантауні. Гарно дякуюю
-
Тре бенефітні карткі та пісьмо якє приходе з ціми карткамі, паспорти. Їхати треба до центрального Calgary Transit це на станцїі City Hall хвилина пішки.
30 Jan 2023, 02:45
7105/36527
about 2 hours ago