Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    T A
    wrote on last edited by
    Довідка про несудимість зі всіх країн де ви проживали більше 6 міс, дипломи через WES CANADA
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IT school
    wrote on last edited by
    Онлайн ІТ - курси для дітей та підлітків ✅✅✅ Відкрий двері у перспективне майбутнє твоєї дитини 👩‍💻 Основи програмування✔️ Web дизайн✔️ Cтворення сайтів та web додатків✔️ Розробка ігор ✔️ 3D моделювання ✔️ Обробка зображень та відеомонтаж✔️ Front -end , Python, Java, Ux/Ui ✔️ Створення ігор та мультиків для новачків ✔️ ❗️Спробуй БЕЗКОШТОВНО❗️ Пиши мені " цікаво" та отримай свій перший БЕЗКОШТОВНИЙ урок 🎁🎁🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • t936844041T Offline
    t936844041T Offline
    Людмила Воротняк
    wrote on last edited by
    Привіт всім! Можливо хтось знає цю дівчину і сайт , пише про гуманітарні квитки до Канади і США , можливо хтось так летів ? Є сайт , є телеграм канал, інстаграм сторінка чи правда чи гарно спланований розвід ?🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A .
    wrote on last edited by
    Я теж спостерігаю за ними вже деякий час.. в загальному все здається добре, але є нюанси: Всі відгуки пишуть люди без вказання ціни, профілі в телеграм підписані сугубо на один канал, ціни на квитки не з дешевих(700-800$+передоплата 150)в чаті блокують за спробу уточнити механізм надання знижки від авіаліній, контакт по запиту квитка через менеджерів, який не відповідає тижнями, тому не буду рекомендувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t677459541T Offline
    t677459541T Offline
    Valeriia Nitsevych
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Хтось був у фудбанку без машини? А наприклад, викликав таксі? Поділіться досвідом))
    1 Reply Last reply
    0
  • t936844041T Offline
    t936844041T Offline
    Людмила Воротняк
    wrote on last edited by
    Дуже дякую за відповідь) мене теж насторожило , що писати в телеграм каналі не можна , надсилати повідомлення заборонено .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A .
    wrote on last edited by
    Звичайно
    1 Reply Last reply
    0
  • t936844041T Offline
    t936844041T Offline
    Людмила Воротняк
    wrote on last edited by
    Можу написати в особисті ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A .
    wrote on last edited by
    В загальному я не став б довіряти будь-яким посередникам, які обіцяють гуманітарні знижки на рейси, або безкоштовно. Ви можете впевнено і самостійно придбати квиток на офіційному сайті авіаліній, головне зловити момент низьких цін.Наприклад: Краків-Мюнхен-Дублін-Калгарі (Lufthanza-WestJet)загальна вартість квитка на одну людину з багажем 23 кг.мені вийшла 450$.
    1 Reply Last reply
    0
  • t936844041T Offline
    t936844041T Offline
    Людмила Воротняк
    wrote on last edited by
    Ще знайшла ось таке , заповнила форму ( там є умови , резюме , приймаюча сім’я або вже орендоване житло ) дали зворотній зв’язок , що все Ок , але потрібно за квиток заплатити 200$ за дорослого , дитячий безкоштовно . Можливо хтось мав такий досвід? Буду вдячна .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    GOOD MORNING NEIGHBOURS ☕
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Привіт. Ми летіли всією родиною. Дякую їм за допомогу з квитками, все пройшло нормально. Але треба бути дуже обережним в їх групі так як дуже багато шахраїв (сам чуть не попав). Треба писати запит їм напряму (в особисті повідомлення) і не писати свій запит в загальну групу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t614225270T Offline
    t614225270T Offline
    Arina
    wrote on last edited by
    Можно заказать такси. Берите с собой только много пакетов)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5305197550T Offline
    t5305197550T Offline
    Тетяна
    wrote on last edited by
    Так Вам доставка з України обійдеться в 2000 $.подруга пекінесів з України в Канаду відправляла
    1 Reply Last reply
    0
  • t936844041T Offline
    t936844041T Offline
    Людмила Воротняк
    wrote on last edited by
    Дякую . А ще підкажіть яка ціна вийшла за квиток ? І ви скидали 150$ передоплати так як там пише ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Ціна вийшла близько 700дол на дорослого і 650 на дітей (якщо до 2 р без окремого місця то 150) Так, я оплатив по 150 дол за кожного спочатку, а потім решту суми. Оплата по принципу інтернет магазину. Можливо є дешевше варіанти, але потрібно вміти шукати, реєструвати багаж і тд. Тут все зробили дівчата. в нас троє дітей, 8 валіз по 23 кг + ручна поклажа і дитячий візок, тому я не ризикував шукати самому. І головне це транзитний квиток, тобто багаж в Польщі здали, в Калгарі отримали, при цьому мали 2 пересадки (Гданськ - Франкфурт - Монреаль - Калгарі).
    1 Reply Last reply
    0
  • t492981232T Offline
    t492981232T Offline
    Світлана Дворянова
    wrote on last edited by
    Загасили? Дощ був, може, загасив уже все?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Доброго дня,мы теж летіли через дівчат.Купляла білети в лютому.Повинні були летіти 27.03 Варшава-Франкфурт-Калгарі Але нам відмінили рейс авіакомпанія через страйк працівників у Франкфурті і поміняла тільки до Торонто. Якби не дівчата,довелося би самим добиратися з Торонто до Калгарі(так писали люди в групах),а так вони зайнялися цим питанням і нам повністю поміняли рейс.Все пройшло добре!!!Якщо є питання пишіть в лічку
    1 Reply Last reply
    0
  • t827282126T Offline
    t827282126T Offline
    Masuk Anastasia
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто вже робив опен перміт чи знає людину яка робила?
    1 Reply Last reply
    0
  • t492981232T Offline
    t492981232T Offline
    Світлана Дворянова
    wrote on last edited by
    Приїжджайте в район Auburn Bay. Нам тут не вистачає майстрів по манікюру😉 А взагалі, Калгарі подобається. Скільки людей, стільки буде й думок. Комусь легше, комусь важче. Хтось з першого дня знайшов роботу, хтось по півроку нічого ще не має. Клімат хороший, люди приємні, багато допомоги, багато «своїх».
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags